„Мъж, чиято силна любов те освобождава и окрилява. Мъж, чиято любов ти вдъхва сила, за да пребориш ограниченията... която те кара да вярваш, че всичко в живота е възможно.

Мъжът, който знае как да обича силно, ще те гледа сякаш си изтъкана от магия. От онази искряща магия, която чувстваш, щом погледнеш към златните слънчеви лъчи, които превръщат нежносините облаци в яркочервен памук.

Мъж, когото ще го е грижа за теб, който ще те изслушва и обожава. Той няма да изсмуква енергията ти и няма да те кара да се чувстваш така, сякаш имаш полувръзка или любовта ви е едностранна.

Мъж, който ще те уважава във всяко отношение и който ще приема ценностите ти, вярванията ти, емоционалните ти нужди, физическите ти нужди, разбиранията ти за живота, стремежите, недостатъците, миналото ти – всяка страна от личността ти.

Мъж, за когото страстта не се свежда само до проникването. Мъж, който познава всеки сантиметър от тялото ти, който знае как да разпали желанието в теб, който знае как да се слее с теб.

Мъж, който иска да узнае страховете, притесненията, фобиите, съмненията. Мъж, който ще те обича въпреки тях.

Мъж, който ще познава всяка частица от душата ти, ще приеме и хубавото, и лошото, и рошавата ти коса сутрин, и бляскавия ти външен вид вечер. Защото няма значение колко си сладка, колко си секси, той обича всичко в теб. Обожава те заради твоята душевност.

Мъж, който ще бъде до теб при всички неизбежни трудности. Истински мъж, който няма да се уплаши, когато животът стане сложен. Мъж, който ще се опита да ти помогне и който ще вложи всичко от себе си, за да оправи нещата.

Мъж, който ще бъде до теб в най-лошите ти дни, за да ти напомня, че ти е позволено да си тъжна и объркана. Мъж, който ще те погледне и ще ти прошепне „Спокойно, ще се справим“.

Мъж, който обича да слуша как е минал денят ти, който умее да те откъсне от грижите, които се трупат и се превръщат в планина, която не можеш да изкачиш сама.

Мъж, който ти остава мили бележки, но не защото е Свети Валентин или защото имате годишнина, а просто така – за да те накара да се усмихнеш. Мъж, който забелязва малките неща, които правиш за него. Мъж, който няма да пропусне възможността да ти покаже колко ти е признателен за всичките грижи. Мъж, който ще те кара да се чувстваш значима, защото знае, че е намерил истинско съкровище.

Мъж, който не се страхува от мечтите ти, който не иска нищо повече от това да успееш, да успеете заедно.

Той не е от онези мъже, които ще ти завиждат за постиженията и ще се притесняват за крехкото си его. Той ще празнува с теб всяка победа, защото знае, че го заслужаваш. Той не се чувства заплашен от успехите ти, той се радва на тях като на свои.

Мъж, който иска да бъдеш част от живота му, който те запознава с приятелите и семейството си, който иска те да те харесат и ти да харесаш тях. Той иска да бъдеш до него във важните моменти.

Такъв мъж ще отвори сърцето си за теб.

Истинският мъж обича силно и това се усеща. С него няма да си задаваш въпроси, няма да се чудиш. Той ще те притисне в обятията си и никога няма да те пусне. А ти заслужаваш да бъдеш обичана силно.

Бъди с мъж, който те обича по този начин, и не се задоволявай с нищо по-малко.

Мици Хернандес