Нямаш притеснения и страхове, не е нужно да мислиш два пъти и за нищо не съжаляваш. Това специално чувство те изпълва, усещаш го дълбоко в душата си и то е причината да си пожелаеш той да бъде до теб завинаги, да те размива всеки ден до самия край. Успял е да спечели сърцето ти и, някак си, мисълта, че ще те изостави, никога не минава през ума ти.

Вместо това едно тънко гласче ти нашепва, че с него не трябва да се тревожиш за нищо, че всичко ще бъде наред. Защото той е направил своя избор – да бъде с теб, да те допусне до живота си, и откакто е направил този избор, ти нямаш причина да се съмняваш в любовта му.

Пред него можеш да бъдеш се себе си, защото той е като пристан, заслон, утеха.

Той е този, който те прегръща силно и не иска да те пусне.

Той е този, който предлага да измие чиниите, защото знае колко усилия си вложила в приготвянето на вечерята.

Той е този, който ти напомня колко си красива.

Той е този, който не се уморява да ти казва и да ти доказва, че иска да е с теб, че няма да си тръгне и да те изостави.

Той е този, който напълно подкрепя идеите ти и иска да достигнеш върха. Той не изпитва завист, а те насърчава да бъдеш по-добра от досегашното си Аз.

Той е този, който нежно те завива нощем, споделяйки одеялото си, защото мисълта, че ще ти е студено, е непоносима за него.

Той е този, който доброволно носи покупките, и не защото смята, че си твърде слаба и не можеш да се справиш сама, а защото иска да ти е от помощ.

Той е този, който може винаги да те разсмее и да те развесели, когато те види натъжена.

Той е този, който те насърчава да пробваш нови неща и да излизаш от зоната си на комфорт, защото си предопределена за нещо повече от ежедневната скука.

Той е този, който те кара да вярваш, че би преместил и планини заради теб, защото знаеш, че не се отказва лесно.

Той е този, който не те съди за миналото ти, защото знае, че всеки има своята история, всеки прави грешки и това е нещо съвсем нормално.

Той е този, който замечтано те гледа как спиш, защото не може да ти се нарадва.

Той е този, който те кара от време на време да се щипеш невярващо. Може би сънуваш? Може би този прекрасен човек, който прави живота ти по-хубав, е само сън?

Той е този, който не се страхува да ти покаже колко много значиш за него.

Любовта на този, който те приема такава, каквато си, е най-чистата и най-силната обич.