Да бъдеш влюбен е нещо наистинамного красиво, но да откриеш сродната си душа е съвсем друг вид преживяване. И докато влюбването отминава, сродната душа е човекът, който обичаш до края на живота си. Но как да разбереш, че си я открил? Ето няколко признака, които ще ти помогнат:

10. Вие сте идеален отбор

Неслучайно казват, че когато имаш връзка, имаш партньор. Но когато откриеш сродната си душа осъзнаваш какво е наистина да се разбираш с някого. Вие сте екип, подкрепяте се и сте готови на всякакви щуротии заедно. Без значение какво ви се случва, вие те спокойни, защото сте заедно.

9. Ставате по-добрата версия на себе си

Да, истинската любов те приема такъв, какъвто си, но сродната душа е човекът, който те кара да бъдеш по-добрата версия на себе си. Вие се мотивирате, подкрепяте и развивате най-добрите си качества. Следвате най-големите си мечти и се справяте с пречките по пътя. Имате желание да вървите заедно напред и с всеки ден да ставате все по-добри. И всичко това, защото сте заедно. Започвате да мислите по-позитивно и да виждате доброто навсякъде около себе си. И без значение дали денят ви е лош, или добър, вие винаги сте настроени позитивно.

8. Подкрепяте мечтите си

Когато откриеш сродната си душа ще разбереш какво означава да искаш някой да бъде щастлив. Тогава щастието на партньора ти ще бъде твой приоритет и ти ще си готова да подкрепиш всяка негова мечта, която знаеш, че ще го накара да се чувства добре. Същото важи и за него. Той ще застане до теб и ще ти дава сили, когато най-много имаш нужда от тях.

7. Винаги сте на една и съща вълна

Без значение дали става въпрос за това кой филм да гледате, или какво ви се яде, когато откриеш сродната си душа ще забележиш, че това е човек, с когото винаги сте на една и съща вълна. Вие харесвате едни и същи неща и е лесно като детска игра да решите какво искате да правите.

6. Ще се борите един за друг

Във връзките винаги има моменти на съмнение. Дори когато откриеш сродната си душа, не очаквай животът ви заедно да е приказка. Но, когато си с правилния човек, винаги ще намирате начин да се справите, независимо от трудностите. Защото във всеки момент на трудности и съмнения, ще се избирате един друг и ще се борите заедно с проблемите.

5. Твоето семейство е и негово семейство

Роднините ви, приятелите ви, всичко ще стане общо, когато откриеш сродната си душа. Това е така, защото те ще виждат колко сте щастливи заедно и колко добре си подхождате и ще се радват за вас. Когато се запознаете със семействата си, ще бъде толкова лесно да се сближите, че за много кратко време ще приемете, че всички сте едно голямо семейство.

4. Чувствате се удобно в компанията си

Признай си - никога не ти се е случвало да се чувстваш смутена или притеснена в неговата компания, нали? Когато сте заедно можете да бъдете себе си напълно, а това означава и да се смеете, и да плачете заедно. 

3. Химията помежду ви е очевидна

Химията е нереална, когато двамата сме заедно. Още по време на първата целувка имаше искри. И дори да не е било любов от пръв поглед, не можете да отречете тръпката помежду си. Един поглед или докосване е достатъчно, за да усетите връзката и любовта помежду си. Без значение колко време е минало, все още се намирате във фазата на първите най-емоционални месеци.

2. Имате едни и същи ценности

Вие и вашият партньор имате едни и същи ценности, независимо дали става въпрос за брака, за желанието ви за деца, или просто вижданията ви за бъдещето. Двамата винаги сте на една и съща вълна щом стане въпрос за такива вярвания, които ще ви помогнат и ще ви насочат към още по-добро бъдеще.

1. Вие сте най-добри приятели

Вие двамата може да сте влюбени, но освен това сте и най-добри приятели, което е още по-добре. Като се влюбиш в най-добрия си приятел, винаги имаш любим човек до себе си, без значение какво ти поднася съдбата и не би могла да си представиш живота си с друг. И в добро, и в лошо, най-добрият ви приятел винаги знае как да ви накара да се усмихвате и ви познава като отворена книга.