Той е страхотен, но нещо не е наред? И докато се чудиш какво точно е това,  попадаш във водовъртеж от емоции и проблеми. Чудиш се какъв е проблемът и какво се случва с отношенията ви и има ли какво да направиш, за да ги промениш. За съжаление, понякога няма. Но има някои знаци, които ще ти подскажат, когато е най-добре да се спасиш, преди той да е разбил сърцето ти. Ето кои са те:

1. Нямате истинска връзка

Ако излизате от известно време, виждате се често и правите куп други неща заедно, но в крайна сметка не сте сигурни дали сте двойка, то най-вероятно не сте. Истината е, че дори да си мислиш, че трябва да поговорите по въпроса, не трябва. Когато един мъж иска да си в живота му като негова половинка, той ще направи всичко възможно, за да те накара да се почувстваш точно по този начин. Така че, ако толкова държиш да поговорите, направи го, но имай предвид, че ако нещата не се развият така, както си мислиш, няма да има никакъв смисъл да бъдеш част от тези отношения.

2. Той е безразличен

Една истинска и пълноценна връзка се гради от двама души, избрали да споделят живота си. Когато имаш половинка едно от най-нормалните неща е да се уважавате взаимно и да показвате, че ви е грижа един за друг. Това са онези малки неща, които обичайно искаш да направиш за човека, който те интересува и то напълно импулсивно. Затова, ако усетип безразличие от негова страна, бягай. Не ти трябва човек, който не те приема сериозно и няма никакво желание да полага каквато и да е грижа за връзката ви. Спаси се, докато можеш! 

3. Той не се интересува от нещата, които са важни за теб

Само защото нещо не е важно за него, не значи, че той не трябва да те подкрепя. Ходи ти се на театър, но той не си пада по този вид културни развлечения? Ако наистина го е грижа за теб и иска да си щастлива, ще дойде, независимо, че няма да му бъде интересно. Ако пък не го направи, сама можеш да си водиш изводи за чувствата му... или по-скоро тяхната липса! 

4. Той постоянно те критикува

Независимо дали се опитва да те предпази, или пък смята, че знае какво точно е най-добро за теб, контролиращ тип като него винаг ще намери начин да критикува всичко, което правиш, разбира се, под предтекст, че мисли за теб. Но това не показва нищо повече от простичкия факт, че не харесва истинската ти същност и по-скоро иска да те певърне в нещо, което не си. 

5. Кара те да правиш неща, които не искаш

Тук не става дума за такива, свързани с ежедневието ти, а за тези в спалнята. Сексът между двама души трябва да носи удоволствие и на двамата, така че ако той се държи по начин, който показва, че не се интересува от твоите чувства и желания, бягай. Нещо повече - ако настоява да правите неща, които не харесваш или ти носят болка, но той казва, че биха го направили щастлив, това е повече от сигурна индикация, че рябва да се спасиш от този егоистичен човек колкото се може по-бързо. 

6. Обвинява те в несъществуваща изневяра

Ако приятелят ти те обвинява, че не си му вярна, при това без да си му дала какъвто и да е повод, за да заключи това, със сигурност има неща, които трябва да ти признае. Дали пък точно той не ти е изневерил? Опитай се да поговориш открито с него и ако все пак продължава с обвиненията, тръгни си. Нямаш нужда от човек, който не ти вярва.