Знаеш ли, че датите на раждане на теб и твоя партньор могат да ти подскажат дали сте един за друг, или не? Вярно е! Тази наука се нарича нумерология и е изключително интересна и надеждна. И понеже искаме да ти помогнем да сметнеш и да провериш дали твоето момче е за теб, взимай лист хартия и една химикалка и започвай да смяташ.

Първото нещо, което трябва да направиш, е да събереш всички числа на датата, месеца и годината ти на раждане, докато не получиш само една цифра. Направи същото и с датата на твоето момче и после събери цифрите на двама ви, докато отново не се получиш само едно число.

Например:
01.04.1995: 1+4+1+9+9+5=29, 2+9=11, 1+1=2
12.07.1994: 1+2+7+1+9+9+4=33, 3+3=6
2+6=8

1

Двойките, които получават „1“, имат затруднения със сближаването и често им отнема много време, за да се решат да бъдат заедно. Често този тип взаимоотношения са по-рационални, отколкото емоционални. И двамата изграждате връзката си заради кариерата си, семейството си, заради пари или обща страст. Обикновено „1“ не носи голяма любов, но положителното е, че и двамата ще се мотивират един друг. Такава връзка е привлекателна само заради предизвикателствата, които носи с нея.

2

Хората, чиято обща цифра е „2“, могат да имат две коренно различни връзки. За първия вид връзка най-важните неща са стабилността и сигурността. Заедно с половинката ти ще искате да имате деца, дом, семейство и работа. Щастието ще бъде ежедневие за вас. Вторият вид връзка е пълен с конфликти и разминаване на мненията. Партньорите трябва да се борят за чувствата си, за да могат да ги покажат един на друг. За хората с цифрата „2“ има и трети вариант – връзката им да отива в двете крайности. В един момент ще са много щастливи, а в следващия ще се хващат за гушите.

3

Цифрата „3“ винаги е носела късмет. В този случай тя означава добра комуникация, творчество и радост. Това е една много щастлива връзка. При вас всичко върви добре, ще имате красива къща, здраво семейство и финансова стабилност. Имате способността да се наслаждавате на всеки момент и на малките удоволствия. И постоянно ще се стремите към нещо ново, чакайки нещо друго, което може да развиете. Това е много перспективна връзка, плодородна във всяко отношение.

4

Двойката, която получи цифрата „4“ ще има стабилност и ангажираност. В този вид взаимоотношения бракът, семейството и хармонията са най-важни. Няма изневери, нито флирт. И двамата се нуждаете от план за действие както за финансовата си сигурност, така и за емоционалната си. Вие имате стабилни, трайни и традиционни взаимоотношения. Предпочитате да сте със семейството и да хапнете спокойно, отколкото да излезете някъде с приятели. При цифрата „4“ рядко има разводи.

5

Вие никога не се отегчавате и обичате да се радвате на свободата в една връзка. Обожавате живота и се наслаждавате на него с всичките си сетива. Непрекъснато търсите нови преживявания, но ви липсва стабилност. Пътувания, партита, спонтанна лудост - това е вашият път. Важно е да поработите върху чувството за сигурност. Въпреки, че свободата е нещо прекрасно, понякога е необходим контрол над връзката, за да си гарантирате, че ще оцелее.

6

Двойката, която получи цифрата „6“ разчита на хармонията. Вие споделяте всичко – чувства, финанси, планове. При вас няма място за лъжи и измами, има само равновесие. Уважавате индивидуалните нужди и страстите на другия и развивате съвместния си живот и работата. В този тип взаимоотношения, дори да не живеете много традиционно, домът е много важен.

7

За съжаление, „7“ не е добра цифра. Тя е самотна и това се отразява върху връзката ви. Вие сякаш живеете в някаква изолация. Сякаш сте се отдръпнали емоционално и физически, дори живеете отделно. Въпреки факта, че се водите двойка, имате свои собствени тайни и почти никакъв достъп до интимния свят на другия. Трябва да се научите да бъдете независими и да уважавате пространството на другия.

8

Цифрата „8“ показва изключително силна връзка. Ти и половинката ти притежавате много енергия и страст за действие. Работите заедно, както в кариерата си, така и у дома. Следователно, в отношенията ви съществува борба за надмощие и подчинение, а понякога дори за конкуренция за това кой е по-добрият от двамата. Ако се съсредоточите върху добри и важни цели, връзката ви ще бъде творческа и стимулираща.

9

Тази цифра завършва нумерологичния цикъл и описва вибрациите на двойката, която живее и работи за обща цел. Във вашата връзка няма място за индивидуални нужди, а за сериозни предизвикателства. Вас ви свързва една безусловна любов – доброто. Работите в името на по-високи идеали. Често обаче, когато една двойка иска да се посвети на такава дейност, значи има затруднения в ежедневието си. Ето защо е важно да комуникирате, за да можете самите да се разберете и оттам да осъзнаете мястото си в света.