Много от мъжете са незрели, но има и такива, които са свестни. Не сме идеални, но се стараем. Ето 9 неща, които ние, добрите момчета, искаме да знаете.

1. Не всичко е секс

Ние не сме вманиачени по секса. Искаме да изградим връзка и да създадем семейство. Не се женим, за да правим секс и не си хващаме гадже със същия мотив.

2. Мислим различно

Всеки мъж ще признае, че не разбира добре жените. Жените също не ни разбират, но това е защото мислим по различен начин. Първата стъпка към добрите отношения е добрата комуникация. Ние сме директни. Ако зададем въпрос, очакваме отговор на този въпрос.

3. Трудно ни е да каним по срещи

На нас ни е по-трудно да поканим красиво момиче на среща. Страшно си е, защото ви намираме за много привлекателни.

4. Поканата за среща не е предложение за връзка или брак

Искаме просто да ви заведем на планина или на боулинг. Не искаме да се женим.

5. Не искаме да ни откажете

Знаем, че сте много заети с университета, но все можете да намерите 30 свободни минути, за да хапнем. Все пак се храните, нали?

6. Да си мил, е да си честен

Моля ви, не ни лъжете. Да сте мили значи да ни дадете шанс, а не да ни лъжете. Ако не искате да излизаме на втора среща, просто го кажете. Не ни подвеждайте. Лъжите ви правят по-малко привлекателни.

7. Виждаме истинската красота

Истинската красота не идва само от хубавата рокля и финото тяло. Тя идва и от вътре. Ние не избързваме да съдим за книгата по корицата.

8. Мразим срещите

Ако ни харесвате, се дръжте с нас с уважение. Не ни казвайте "не" с очакването да ви преследваме. Ако не ни харесвате, ни кажете. Цялата игра с преследването и мистерията, е нелепа. Ако ви поканим на втора среща, значи ви харесваме.

9. Не очакваме съвършенство

Осъзнаваме, че външният вид е важен, но ако не сте красива отвътре, външният вид е почти без значение. Любовта, която се гради само на физическото привличане, е обречена на провал.