Какво се случва, когато сестра ти е най-добрата ти приятелка...
1. Двете създавате спомени, които ще помните цял живот

Въпреки че сестрите (особено по-малките от нас) понякога ни влудяват, моментите, които прекарваме с тях, са едни от най-страхотните. И сме сигурни, че един ден децата ви ще чуят всички истории за лудориите, които сте правили.

2. Подкрепяте се една друга

Когато сестра ти иска нещо, ти искаш два пъти по-силно да успее, защото все пак ти е сестра и нищо не е по-важно от това тя да е щастлива.

3. Тя ти липсва, въпреки че не сте се виждали само от 2-3 седмици

Когато по-голямата сестра се изнесе, малката винаги я изпраща с думите „Радвам се, че се изнасяш, защото сега ще взема стаята ти!“, но всички знаем, че ѝ е мъчно за кака ѝ. Сестрите винаги си липсват една на друга!

4. Винаги има с кого да отидеш на пазар

Или на кино. Особено ако пък кажеш, че ще я черпиш един обяд.

5. Веднага можеш да разбереш, когато сестра ти е имала лош ден

Един поглед е напълно достатъчен, за да прецениш.

6. Можете да си кажете всичко

На сестра си винаги можеш да кажеш всичко, защото тя никога няма да те предаде.

7. Смехът е гарантиран

Когато сестра ти е най-добрата ти приятелка, смехът е просто гарантиран. Много често сестрите имат сходно чувство за хумор и си имат един куп шеги, които само те си разбират.

8. Можеш да четеш мислите на другата

Двете сякаш сте развили телепатична връзка и много лесно можете да отгатнете как се чувства другата, какво ѝ се прави или пък какво иска за Коледа.

9. Тя те познава най-добре

С нея имате общо минало, общи тайни, общи шеги. Споделяте си всичко и знаеш, че сестра ти никога не би ти обърнала гръб в труден момент.