Разбира се, различните жени имат различни предпочитания и представи за перфектния мъж ... Но ако вземете женския пол като цяло, има типове мъже, които те изобщо не харесват.

Представяме ви 9 типа мъже, които отблъскват жените.

1. Мамино синче

Когато мъжът е в чудесни отношения с майка си, това е толкова мило! Счита се, че след години той ще се отнася така и със своята съпруга. Но ако на първата среща, той говори с майка си три пъти по телефона - това е прекалено. Малко дами биха оценили прекалено близките отношения на мъжа с майка му. Повечето искат да бъдат единствената жена в живота му и прекалено обсебващата мама на хоризонта се възприема като заплаха.

2. Агресивен

Изхвърляйки готвача от третия етаж на ресторанта заради безвкусната супа, мъжът си мисли, че дамата зад него се топи от възторг. Но когато се обърне открива, че тя просто е изчезнала. В действителност, много жени харесват енергични мъже, но съвсем малък брой момичета се възхищават от агресивните. Повечето си мислят, че мъжът не може да се самоконтролира, а такива мисли винаги пораждат страх да не станат жертва на домашно насилие. Перспективата да живее заедно с грубиян, който по-късно може да се превърне в тиранин, едва ли им харесва.

3. Дребнав

Таксиметровите шофьори и сервитьорите често живеят в свят на мечти и илюзии - илюзии, изградени на убеждението, че сте били зле по математика в училище. Но вие сте били доста добър и може веднага да изчислите, че са ви добавили десет процента нощната тарифа, въпреки че все още е рано. Но нека помислим: какво всъщност искате? Тридесет и четири рубли и седемдесет и пет цента сметка, скандал или развитие на отношенията с момичето?

4.Нерешителен

Когато ви кани на първа среща и пита къде иска да отидете, си мисли, че изглежда благороден, защото дава избор на дамата. Но т, може да си направи извода, че кавалерът не може да вземе решение сам. Дори ако мъжът е наистина прекалено възпитан човек, който не смее да покани момичето на кино, тъй като не е наясно с нейните предпочитания, по-добре да направи грешка с избора, отколкото да прехвърли на нея отговорността за всичко. Момичето ще оцени желанието да поеме инициативата.

5. Нарцис

Мъж, който се грижи само за това как изглежда, би се харесал на жена, която също е обсебена от мисълта за външния си вид. Другите момичета е малко вероятно да решат да се обвържат с някой, за когото външността – е ценност от първостепенна важност. Момичето с комплекси ще се страхува, че той ще види в нея някои несъвършенства и ще я обижда със своето недоволство. Умното момиче няма да иска да общува с някой, който отделя твърде много време за маловажни неща. А жената, която търси силен и надежден партньор, такова поведение би я отблъснало.

6. Фантазьор

Класически тип мъже, от които жените се опитват да стоят по-далече. Носи униформа на охранител в детска градина, но намеква, че този уикенд ще лети до Мавриций. Прекаленото фантазиране често се дължи на факта, че мъжът страда от комплекс за малоценност. Той се страхува да се заеме с нещо, защото се страхува, че нищо няма да излезе от това. Тези мъже действат само на думи. Жените обичат с ушите, и малко красиви приказки биха им харесали. Но да се лъже съвсем глупаво не бива!

7. Алкохолик

Той просто малко е пийнал и мисли, че алкохолът ще му помогне да се отпусне? Дамата няма нищо против на първа среща с мъж да пийне няколко чашки червено вино, но ако той се напие - това е червен сигнал.

8. Ревнивец

Непрекъснато я пита: "Кой ти се обажда постоянно? И защо мъжът на съседната маса вече два пъти ти се усмихна?" Мъжете често погрешно смятат, че по този начин й дават да разбере, че я харесват. Но тя вече е открила у ревнивеца всички признаци на прадядо му мавър. Ако още на първата среща подхвърли фразата: "Вече никъде няма да те пусна!", тя се възприема като израз на симпатия и горещо ласкае суетата.

Когато жените видят този, който изобщо не са познавали преди час, започне да изпуска пара от ноздрите, след като ги погледне друг мъж - става страшно. Жените обичат да бъдат ревнувани и контролирани, но малко. Когато вниманието се превърне в контрол, това е причина да стоят надалеч.

9. Лъжец

"Ало, Петров! Не мога да говоря, на бизнес среща съм!"

Мъжете, които лъжат пред момичетата, правят впечатление на професионални лъжци. Момичето осъзнава, че скоро може да се окаже на мястото на Петров. Когато една жена още на първата среща заподозре у мъжа склонност да лъже, тя няма как да му се довери в бъдеще. Кой знае, може да е женен?