На света няма нищо по-силно от майчината любов и историята, която ще ви разкажем днес, напълно го доказва. 

98-годишната Ада Кийтинг се е пренесла в старческия дом на 80-годишния си син Том, за да се грижи за него, и двамата се разбират чудесно.

Ада и нейният покоен съпруг са имали четири деца – Том, Барбара, Марги и Джанет, която умира само на 13 години. Преди да се пенсионира, Том е работил като художник и декоратор, но през 2016 г. се мести в старческия дом „Мос Вю“.

Ада и синът ѝ са неразделни и обичат да прекарват времето си заедно, играейки игри или гледайки сериали. „Всяка вечер казвам лека нощ на Том и после отивам в моята стаята, а на сутринта отивам да му кажа добро утро“, казва Ада, която преди е била медицинска сестра. „Когато отивам да фризьора, той ме чака да се върна и ме посреща с разперени ръце за прегръдка“, допълва Ада.

Том също е доволен, че майка му е наблизо: „Тук персоналът е много добър и се радвам, че сега, когато майка ми също живее тук, мога да я виждам по-често“.

„Силната връзка между Том и Ада е много трогателна и се радваме, че имаме възможността да се грижим и за двамата, казва управителят на дома Филип Даниелс. Много рядко можем да видим майки и техните деца в един и същи старчески дом и затова искаме времето, което прекарат заедно, да бъде възможно най-специално.“

А както казва Ада: „Никога не преставаш да бъдеш майка.“