Ти си от хората, които дават всичко от себе си, сърцето и душата си в една връзка, но досега нищо не е проработило. Любовта така и не дойде при теб... Ти си човекът, който винаги е бил до партньора си, независимо от обстоятелствата. А останалите се възползваха. Приемаха те като даденост. Спри да го позволяваш! Те бяха твоето всичко. Имаше очи само за тях. Отнасяше се с тях по най-добрия възможен начин. Това беше едностранно... те не ти отвръщаха със същото. А ти страдаше, беше несигурна, критикувана... А те? Те не те обичаха, това не бе истинска любов. Въпреки всичко, което преживя, трябва да продължиш напред и да не се отказваш. Затова, мила, време е да вдигнеш глава и да запомниш някои неща!

Спри да излизаш с хора, които не знаят какво е да обичаш

Освободи се от токсичните хора, които бяха прекалено самовлюбени, за да се влюбят в теб. Премахни тези, които те манипулираха, тъпчеха и контролираха. Не се отказвай от любовта, защото си обичала някой, който не знае какво е това.

Моля те, не се предавай!

Запомни, че онези хора не бяха добри за теб, а не ти за тях. Не ти си несигурната, а те. Не се тревожи, че няма да откриеш любовта, защото това ще се случи съвсем скоро. А и ти много добре знаеш какво представлява тя и какво трябва да правиш с нея.

Рано или късно ще се появи някой, който би те обичал безкрайно. Този, който ти заслужаваш, както и той теб!
  • Някой ще види истинската ти същност и ще се влюби

Бъди себе си, за да те обичат, защото ти си красива и имаш прекрасна и чиста душа. Този някой ще оценява всяко едно нещо, което направиш. Ще изпиташ онази така чакана и прекрасна любов, която заслужаваш.

  • Някой, за когото ще бъдеш единствена

Той няма да те сравнява с други, защото в очите му ще си само ти. Това ще е онзи специален човек, който ще се грижи за теб, ще те кара да се чувстваш специална, красива и силна. 

  • Някой, който ще знае какво е връзка

Човек, който ще знае стойността ти. Той ще е страстната ти половинка, но и най-добрият ти приятел. Той ще е рамото, на което ще можеш да поплачеш. Той ще иска да гради бъдеще с теб.

Ще срещнеш човек, който ще ти покаже невероятното приключение, наречено любов. Ще се държите и прегръщате, вървейки към прекрасния ви живот, ЗАЕДНО! Просто повярвай и спри да се самообвиняваш, че нещо в теб не е наред!