Да, именно за усилие става дума. За това да правиш нещо с мисъл, желание и посветеност. С отдаденост. С любов...

Ето за какво трябва да полага усилия той, за да си сигурна, че е точният мъж за теб:

1. Трябва да полага усилия да измисля какво да правите уикенда

Къде да отидете. Как да се забавлявате. Не може да очаква все ти да си инициативната. Не може все на теб да прехвърля отговорността. Плановете затова са общи, защото се правят и от двамата...

2. Трябва да полага усилия да те кара да се чувстваш харесвана

Секси. Желана. Няма значение от колкото време сте заедно. Има значение само това, че ти си неговата жена. И той трябва да ти показва, че е горд и щастлив от това. 

3. Трябва да полага усилия да се усещаш на първо място в живота му

На първо място сред приоритетите му. Да знаеш, че, когато мисли за себе си, мисли и за теб. За живота си с теб и за бъдещето си с теб. Че се съобразява с теб.

4. Трябва да полага усилия да се разбира със семейството и приятелите ти

Защото това са най-близките хора до сърцето ти. А щом те са важни за теб, трябва да са важни и за него. Или поне да не са маловажни. Защото уважавайки тях, ще покаже, че уважава теб.

5. Трябва да полага усилия да прави компромиси заради теб

Заради връзката ви. Заради щастието ти. Защото същото правиш и ти. И защото компромис не е е мръсна дума. Напротив. Тя е думата, която означава само едно - път към другия. И към себе си.

6. Трябва да полага усилия да ти помага вкъщи

С пазаруването. С готвенето. С чистенето. С всичко, в което може да ти помогне. И в което имаш нужда да ти помогне. Трябва да е истински до теб и в ежедневните неща, не само в романтичните.

7. Трябва да полага усилия да те прави щастлива

Да те прегръща, когато плачеш. Да те успокоява, когато се гневиш. Да ти помага да се намериш, когато се изгубиш. Да те тласка към това да следваш пътя си и да се бориш за мечтите си. Просто... да те насърчава да бъдеш себе си. Да приемаш и разбираш себе си. Да обичаш себе си. Така както те приема и разбира той. Така както те обича той...

Вдъхновено от мрежата... и живота