Ако мъжът до теб прави тези неща, не губи време в колебания, а го прегърни и му кажи ДА! Бъди негова жена. Не само защото той заслужава любовта ти, а защото ти заслужаваш да бъдеш обичана така...

1. Съобразява се винаги с теб, пита те за мнението ти и по-важното - чува го. Чува теб. Вижда теб. Мисли за теб.

2. Когато се скарате, не се налага винаги ти да правиш първата крачка. Бори се за връзката ви със същата решимост и отдаденост, с която го правиш ти.

3. Иска неговите приятели да са ваши приятели. И се опитва да опознае твоите. Слуша те, когато му разказваш истории за тях, и не само това - помни ги. И ти дава съвети, ако го питаш.

4. Води те на любимите си места, защото иска да сподели усещането, което му носят, с теб. Иска да споделя всичко с теб. Да изживява всичко с теб - по нов, по-дълбок начин.

5. Когато пазарува сам или с теб, винаги взима от любимите ти лакомства/плодове/ деликатеси... Винаги ти взима това, което обичаш. Мисли за теб, както за себе си.

6. Харесва те всякак - с грим или без грим, с анцуг или секси рокля, рошава или с прическа. Обича да се "приготвяш" за него, но най-вече обича, когато си себе си.

7. Променя се, когато е с теб. Започва да прилича по малко на теб. Колкото и да е изграден характерът му, колкото и да твърди, че хората трудно се променя, ти виждаш, че го прави. Без да осъзнава, че именно това е силата на любовта...

8. Гордее се с теб и го показва пред всички. Гордее се е начина, по който мислиш, с идеите, които имаш, с енергията, която притежаваш. Гордее се, че си това, което си.

9. За него не съществува дилема между живота на обвързан мъж с теб и живота на необвързан мъж без теб. Без колебание е избрал теб. И те избира отново и отново всеки ден.

10. Иска да има бъдеще с теб. Иска да изгради живота си с теб. Иска да прави планове и да мечтае с теб. Кара те да се чувстваш сигурна. Кара те да бъдеш спокойна. Кара те да се усещаш обичана.