След като години наред тя се питала как може съпругът ѝ с перфектно тяло да харесва извивките ѝ, тя най-накрая се научава как да приема тялото си. Тя се научава да се харесва така, както я харесва и той.

Джази публикува снимка в Инстаграм, на която тя и съпругът ѝ се държат за ръце на плажа. Тя публикува и съобщение, което послужи за пример на мнозина.

„През годините този мъж обича всяка моя извивка, всяка стрия на тялото ми. Не можех да разбера защо! Как може да обича нещо, което не е „перфектно“? Как може мъж, който изглежда перфектно, да обича някой като мен! Нямам плосък корем, дори ако тичам бързо, се чува как тлъстините ми се удрят една в друга!“

Но след 14 години заедно тя най-накрая разбира как да обича тялото си.
Но сега виждам, че имам „перфектно“ тяло. Всяка извивка и всяка стрия са на идеалното място и ме правят щастлива. Обичам тялото си и на-накрая разбирам защо и той го обича!

Обществото налага определен стереотип, според който цените трябва да бъдат по-слаби от партньора си. Ето защо съобщението на Джази е толкова важно. Не е необходимо да изглеждаме по определен начин, за да бъдем обичани. Когато се научим да обичаме себе си, се научаваме да приемаме любовта на другите.

Нейното послание служи като вдъхновение на мнозина, за да споделят как са успели да заобичат телата си.

Моят съпруг също има идеално тяло и аз винаги съм се чувствала несигурна относно моето“, коментира друг потребител в Инстаграм. „Особено, когато се запознах с всичките му приятели от фитнеса. Имам чувството, че те очакват някой, който също е в перфектна форма. Знам, че той обича мен и извивките ми и бавно започнах да се възприемам такава, каквато съм. Благодаря ти за важните думи!

Ти си красива и човекът до теб обича твоята красота! Вярвай в себе си и знай, че най-важното е ти да се обичаш, за да можеш да приемеш и чуждата любов!