Искам да остареем заедно, да изживеем един страхотен живот. Няма нужда да си перфектен, за да сме заедно. Не е нужно да знаеш всичко, но трябва да си стъпил на краката си.

Нямам намерение да излизам с човек, който не е пораснал достатъчно емоционално. Не искам да влагам усилия във връзка с някого, който би ми изневерил и не би поел вината. Искам някой зрял. Имам нужда от онзи, който може да понесе последствията за собствените си действия.

Искам онзи, който е достатъчно зрял, за да се извини, когато не е прав, и иска да е по-добър.

Имам нужда от човек, който ще греши и ще го осъзнава, а не от такъв, който ще иска втори и трети шанс, който ще рискува да си тръгна и ще ме нарани.

Не желая онзи, който няма да приема сериозно връзката ни и ще играе един театър, а ще се вземе в ръце и ще вложи усилия, за да проработи тя. Търся човек, който ще иска същите неща като мен и няма да е изгубен.

Нямам интерес към хора, които нямат представа какво искат от живота, както и от мен. Защо ми е мъж, който постоянно променя мнението си, не знае какво желае да работи или учи? Мечтая за мъжа, който иска да се обвърже и би рискувал всичко.

Искам да излизам с онзи, който ще се радва да прекара живота си с мен и не би ме приел като играчка.

Ако си объркан, дали искаш, или не искаш да си с мен, то просто си тръгни. Така ще е най-добре и за двама ни. Ако не си достатъчно зрял, за да говориш за чувствата си и не си сигурен дали все още искаш да се обвържеш, връзката между нас няма да се получи.