Анджелина Джоли в откровено интервю за раздялата с Брад Пит и какъв е животът ѝ сега

Анджелина Джоли даде първото си голямо интервю след развода с Брад Пит. Актрисата избра „Vanity Fair”, точно както направи Дженифър Анистън след голямата им раздяла с Брад Пит.

Анджелина Джоли и Брад Пит се разделиха точно преди една година. До момента една от най-големите холивудски красавици не разкриваше пред медиите подробности около раздялата. Единственото, което тя потвърди, беше раздялата им през лятото на 2016-та година. Тя споделя: „... нещата се влошиха. Не исках да използвам тази дума. Нещата станаха „трудни“.

Джоли разкрива, че постоянно им ангажименти и пътувания са станали причина за негодуването на Пит, тъй като той искал повече стабилност. „Начинът ни на живот не беше проблемът. Това е и ще остане едно от най-невероятните преживявания, които дарихме на нашите деца. Те са шест личности със силен характер, широк мироглед и отворени към света. Много се гордея с тях.

В интервюто Анджелина заявява, че децата им са били: „... много смели. Те бяха много смели в моментите, когато това се изискваше от тях.

Брад Пит и Мадокс са имали физически и вербален сблъсък, докато да пътували с частен самолет. Това спречкване е довело до разследване от страна на ФБР, но Брад е бил оневинен. За този случай Джоли казва: „Всички се лекуваме от тези събития.. Децата не се лекуват от развода. Те се лекуват от живота, от нещата в живота.“

Актрисата споделя, че комуникацията ѝ с бившия ѝ съпруг значително се е подобрила, защото двамата обичат семейството си и се стремят да го запазят.
Важно е да плачеш под душа, а не пред децата. Те трябва да знаят, че всичко ще се оправи.“

Джоли признава, че днес има повече посивели коси и по-лоша кожа. Шегувайки се, тя заявява: „Не знам дали причината е менопауза или пък тежката година, която имах“.

Джоли е развила парализа на Бел, което означава, че има парализа на лицевите нерви. Но тя се е справила, благодарение на акупунктура. По този повод тя казва: „Понякога жената поставя себе си на последно място в семейството, което в крайна сметка се отразява на здравето ѝ.“ Днес тя се е възстановила напълно.

В момента Анджелина се е фокусирала върху грижи за децата: „Просто искам да им направя закуска и да се погрижа за къщата. По молба на децата ми се записах на курс по готварство. Всяка вечер, когато си лягам, се питам дали днес бях страхотна майка или беше просто един обикновен ден?“