Да си направиш татуировка, докато си заедно с партньора и си влюбен, е прекрасна идея, но какво става, когато се разделиш и започваш да съжаляваш за нея.

Е, може би трябва да дадем за пример Брад Пит, който премина и през това. Когато холивудската звезда се запозна с Анджелина Джоли, страстно привързана към татуировките, Брад Пит реши да я последва, като самият той си направи няколко. Но за да обърне окончателно страницата от тази любовна история, която приключи през септември 2016 г., актьорът реши да се обърне към лазера, за да премахне рисунките по тялото си, съобщава списанието "Star", цитирано от БГНЕС.

Изданието посочва, че той дори си е записал час, за да изтрие татуировките, които е направил за Анджи. "Брад е готов за ново начало и иска това да си личи от кожата му. Ще отнеме време, поне една година и ще има белези. Наистина, премахването на татуировките не е лесна работа." Освен болката, необходимо е и търпение. Преди Брад Пит, Мат Покора и Кели Озбърн споделиха в социалните мрежи вида, в които се подлагат на лазерните процедури.