След като делото между Джони Деп и Амбър Хърд приключи, решихме, че ще си отдъхнем от холивудски, семейни скандали. Но сгрешихме, защото в момента тече друго дело, между едно време обичаните Г-н и Г-жа Смит, Брад Пит и Анджелина Джоли. И всеки ден се появява нова информация, свързана с отношенията им.

Публично се появи имейл, който Анджелина Джоли е изпратила на бившия си съпруг Брад Пит по време на продължаващата им бракоразводна битка - с акцент върху собствеността на тяхната винарна Шато Миравал.

Потребител на ТикТок с име @magshrts1 публикува слайдове, показващи съдържанието на имейла, който 47-годишната актриса, носителка на "Оскар", е написала през януари 2021 г.

Актрисата от "Злодеида" заяви, че е написала имейла, "за да не се разчувства", обяснявайки мотивите за решението си да продаде своя дял от винарната.

"Това е мястото, където доведохме близнаците и където се оженихме над паметната плоча на майка ми", казва Джоли. "Място, което обещаваше какво може да бъде и където мислех, че ще остарея. Дори сега е невъзможно да напиша това, без да се разплача. Ще пазя спомените си за това, което беше преди десет години".

Звездата пише също, че винарната "е и мястото, което бележи началото на края на нашето семейство - и на бизнеса, който е съсредоточен върху алкохола".

Джоли казва: "Не мога да опиша колко ми е мъчно, че трябва да стигна до този момент. Мечтата ти за връзката ти с бизнеса и алкохола е твоя собствена и ти я изрази болезнено ясно. Пожелавам ти всичко най-добро в бизнеса и искрено се надявам, че децата ще се чувстват различно по отношение на Миравал, когато пораснат, и ще те посещават там. Но за мен Миравал умря през септември 2016 г. и всичко, което видях през годините след това, за съжаление потвърди това.”

Докъде ли ще се развие тази история и дали двамата обичани актьори ще се разберат без да се стига до крайности? Предстои да разберем!