11


През зимата и пролетта на 2013 година професионалните постижения и успехите в личния ти живот ще те накарат не само да се усмихнеш на живота, но дори да му признаеш любовта си. За теб първата половина на 2013 г. ще бъде като скъп дълъг коктейл. В този коктейл животът ще смеси най-добрите си ингредиенти – тръпчивата топлина на изтънчен коняк и сладък ликьор в личните отношения със символите на професионалния успех уиски и шампанско. За повече пълнота в този коктейл ще присъства и киселият, остър вкус на лайма и капчици табаско, като завистта на конкурентите и недоброжелателите. Разбира се, за всеки Водолей животът ще приготви индивидуален коктейл - за някои ще добави и горчиви маслини, символ на разочарованието в любовта и от партньора, а на други лъжичка мед, символ на любовта и медения месец.

През първите месеци на Новата 2013 г. звездите те съветват да не се надбягваш с живота, а да следваш неговото темпо. Ако форсираш събитията или отношенията, това ще има само обратен ефект. Вървейки спокойно, винаги ще имаш време не само да помислиш къде, защо и как е по-добре, но и да избереш правилния спътник. През първите месеци на 2013 г. някои Водолеи ще поставят в личния си живот доста остро въпроса със спътниците. До такава степен, че може да настъпи доста радикална промяна в личен план. Хороскопът за 2013 г. съветва да разчиташ по този въпрос на своята интуиция. Така че, през 2013 г. по-често се вслушвай в интуицията си при взимането на решения. Но не забравяй, че най-добрият начин да предскажеш бъдещето си е да го създадеш ....

Работа. Повечето Водолеи са твърдо убедени, че разумът е даден на човека от природата не за да ходи на работа, а обратното - да не работи! Ето защо Водолеите по-добре от другите зодиакални знаци се справят със задачата, така да устроят живота си, че да работят без да се напрягат. В първата половина на 2013 г. ще има доста възможности това да се превърне в реалност. През този период всички твои планове ще се сбъдват и ще срещаш подкрепа, съюзници и дори покровители. Основното през този период е да не решаваш въпроси от личен характер за сметка на професионалните си стремежи, защото завистници, конкуренти и врагове никога не спят. А в борбата с конкурентите, дори чистата истина може да се опетни, така че се погрижи колкото е възможно по-малко информация за теб да стига до тях. Разбира се, понякога ще ти се иска да изпратиш някого „по дяволите” и да му го кажеш право в лицето, но се старай да се въздържаш. Oткритият конфликт няма да ти донесе победа! По-добре е сега да водиш "студена война". През есента на 2013 г. някои Водолеи може да се почувстват като на "потъващ кораб". Не забравяй, че когато "корабът потъва" трябва да стоиш по-близо до лодките, а не на капитански мостик или до кабинета на шефа. Най-добре до "аварийния изход".

Както показва хороскопът, през 2013 г. в работата често ще трябва да доказваш, че си "член от екипажа" и че можеш да "гребеш с греблата". Тогава ще изпиташ не само чувството на удовлетвореност от работата, но също така ще получиш финансово възнаграждение. А що се отнася до капитанския мостик, не е излишно да си припомниш, думите отправени към знаменития капитан Джак Спароу: "Капитане, позволете ми да доложа за надигащия се бунт: готов съм да пълзя на пръсти и да посоча имената". Така че, през 2013 г., по време на работа или в офиса, не забравяй, че светът "гъмжи" от предатели и клюкари!

Водолеите са абсолютно сигурни, че единственото положително качество на парите е тяхното количество. Може би заради тази увереност или по скоро заради бурните събития в личния живот, разходите на Водолеите в следващата година ще нарастнат доста повече от приходите. След като Водолеите поискат да заживеят леко и свободно, без предразсъдъци и комплекси, остатъкът от пари в джоба им, ще ги върне към реалността. А апетитът в личните потребности постоянно ще расте, така че е напълно възможно през 2013 г. да започнеш да се интересуваш от кредити. А това няма да бъде най-доброто решение, тъй като заемите също трябва да се връщат. Оптималното решение за Водолеите ще бъде да спестяват част от доходите и част от разходите. Може би, тогава, необходимостта от разходи ще намалее, а спестените пари ще ти спестят доста грижи.

Любов. Още в началото на 2013 г. много Водолеи ще започнат да се отегчават от старите отношения. Когато чувствата или отношенията изсъхнат като стар хляб, е нужно малко да се намокрят (за предпочитане с алкохол) и да се пъхнат в горещата фурна (или легло), така отново ще станат свежи. Обичайно Водолеите избират друг вариант - любовник или любовница. Факт е, че в новата връзка всеки търси това, което не му е достигало в старата. Проблемът по-скоро ще е в сериозността на връзката и доколко настоящият партньор ще отговори на твоите мечти и копнежи. Голяма част от Водолеите ще имат чувството, че повече така не може да продължават. При някои ще се появят мисли за брак, а при други за раздяла - всичко зависи от това кой е бил напоследък най-близо до теб.

Знаеш ли, че едно здраво завъртане от твоя страна в леглото ще ти даде голяма част от одеялото. Може да е нужно само "да се завъртиш" , да придърпаш одеялото и да видиш как ще отвърнете на това партньорът ти. И най-важното, дали те устройва тази реакция! Да, напълно вероятно е "придърпването" на одеялото да завърши с разрязване на леглото, но може би това е по-добрия вариант, отколкото с тъпа пила за нокти да пилят сърцето ти. В подобна ситуация е по-добре да не проточваш конфликта, а да го решаваш до край.

Свободните Водолеи ги очакват много интересни и обещаващи запознанства още в началото на годината. И колкото повече топлина има във въздуха, толкова повече тя ще бъде и в очите на Водолея. Това няма да остане незабелязано от противоположният пол и през лятото много самотни Водолеи ще се похвалят с нови отношения. Но дали ще се наложи да издевателстваш над някоя маргаритка е въпрос на късмет. По вероятно е да не се налага да късаш листенцата и`, а с една „узряла” любов да влезеш в есента на 2013 г. Тук ще те чакат въпроси и проблеми от професионален характер, а това малко ще пресоли радостта от новите отношения. Не всички двойки през есента на 2013 г. ще успеят да преживеят променливото настроение на Водолеите. И от "гукащи гълъбчета", някои ще се превърнат в "яростни птици". Поради това е възможно, по време на златно-жълтите листа пак да се допиташ до листенцата на маргаритката - "обича ме", "не ме обича".

Като цяло хороскопът за 2013 г. обещава годината да бъде ярка и запомняща се в любовта, и положителна като резултат. Във всеки случай, животът ти е даден не за да седиш и да чакаш кога ще дойде любовта. Той е даден, за да се научиш да я следваш. Такава свръх задача поставя хороскопът за 2013 г. пред Водолея.

Моден хороскоп. През 2013 г. ще ти се предоставят емоционално напрегнати ситуации, за които са подходящи универсални неща, но с акцент - под формата на дизайнерски аксесоари, необичайни накити. Дамите може да използват активно мъжки елементи в гардероба си. През втората половина на 2013 г., фокусът ще се измести в страни от дома и семейството. Темата е интриги и съблазън. Наблегни на очарователно спално бельо, красиви копринени халати, стилни пижами. Водолеите-дизайнери ще могат успешно да работят в две направления: спортно облекло (лека атлетика) и детски колекции за най-малките (до 1 година).

За късмет обърни внимание на цветовете. Твоите цветове са: лилаво, виолетово, тъмносиньо, черно и бяло. Твоят избор: блузи, пуловери, пуловери с V-образно деколте, изделия от велур.