Аз не съм като повечето момичета и в това няма нищо лошо.

За мен щастието не е да се обвържа с някой, който да ми купува всичко, което поискам.

Щастието се крепи на моите собствени крака и аз правя всичко за да го пазя, защото е то моят най-голям приоритет.

Аз не съм от този тип момичета, които търсят поредния мъж, който да ги разсее от проблемите им или да просто да им обърне малко внимание.

Аз съм от този тип момичета, които търсят нови приятели, с които да организират и преживеят поредното приключение. И очаквам с нетърпение моментите на радост, провокирани от любовта ми към себе си, жаждата за самоусъвършенстване и стремежа ми да узная какво е истинското щастие.

Аз съм от този тип момичета, които ще откриете в кафенето, разговарящи с непознати или седящи на масата си, отпивайки от любимото си лате и четейки любимия си вестник.

Аз съм от този тип момичета, които обичат обогатяващите преживявания и биха предпочели да преживеят колкото могат повече, за да натрупат мъдрост и опит.

И нямам нищо против да се заговарям и да се сприятелявам с хора, които са много по-възрастни от мен, защото мъдростта е истинско и безценно съкровище. Знанието е сила и затова искам да говоря за живота с изпатилите, за да мога да се науча да живея по-добре.

Няма да ме откриеш в клуба, пияна до козирката, оглеждайки се за някой мъж. Не ме разбирай погрешно, алкохолът може да бъде забавен, но нека останем вкъщи и да пием вино, да гледаме филми, да играем игри и да се смеем един на друг на шегите и срамните истории. И да сготвим любимата си храна или просто да си поръчаме пица.

Аз не съм от този тип момичета, които ще те поставят на последно място в списъка си с важните за тях хора и ще накарат всички останали да се съобразяват с променливото си настроение.

Аз съм от този тип момичета, което ще те поставят само и единствено на първо място. Ако имаш нужда да поговорим или да получиш подкрепа и разбиране в тежък момент аз ще съм там. Или просто когато имаш нужда от някой, който да те разсмее и да те разведри, когато се чувстваш най-зле - тогава аз съм твоето момиче.

Нямам нищо против да слушам дългите ти истории, шегите ти и детските ти спомени. Мога да седя в компанията ти, да не говоря за абсолютно нищо и пак да бъда напълно щастлива.

Аз съм от този тип момичета, които ще изминат километри за секунди, за да могат да прекарат 10 минути повече с теб. Аз съм от този тип момичета, които ще открият радост в най-простите взаимодействия.

Аз не съм като другите момичета и в това няма нищо лошо.

Това, че сега не съм обвързана за мен не е проблем. Предпочитам да съм сама и да вложа времето си в самоусъвършенстване, за да бъда достатъчно добра, когато намеря правилния човек за себе си.

Но дотогава трябва да правя и глупости.

Аз не съм като другите момичета и това ми харесва. Индивидуалността е едно от нещата, които истинските и значимите хора знаят как да ценят и точно това е типът човек, който търся за себе си.

Тези думи са за момичетата като мен, които не се вписват в обществените рамки. За теб, мила! И запомни - ние сме най-истинските, милите и нежни момичета!