От няколко месеца над отношенията на влюбените се струпват облаци. Една красива приказка за любовта, преживяла всички препятствия, се очаква да има също толкова шумен край. Но готови ли са съпрузите да се откажат един от друг?

Онлайн продължава да се обсъжда предстоящият развод на Дженифър Лопес и Бен Афлек – твърди се, че влюбените вече са се разделили и дори не се опитват да се преструват, че всичко в живота им е наред. Проблемите в семейството на холивудските звезди стават все по-подробни с всеки изминал ден и докато Бен и Джен търпеливо мълчат, техните приятели споделят подробности от брака им.

Звездата от „Момиче от Джърси“ обаче не е готов да се откаже от брака си - той обича жена си твърде много и е готов на всичко, за да избегне болезнена раздяла.

„Бен е недоволен от самотата си. Той не обича да прекарва времето си сам в новия си дом – всеки ден осъзнава все повече колко много му липсва Дженифър. Те винаги поддържат връзка, главно за обсъждане на важни въпроси. Някои хора вярват, че с времето и усилията, които полагат, ще успеят да оправят нещата, защото връзката им е наистина дълбока. Други смятат, че тя е приключила“, споделя източник.

Това мнение се потвърждава от самия актьор - наскоро той поканил Дженифър Лопес на дипломирането на дъщеря си Вайълет. И въпреки факта, че двойката не изглеждала твърде весела, феновете са сигурни, че фактът, че се срещат за важни семейни събития, е добър знак и разводът може да бъде избегнат.

Слуховете за проблеми в звездната двойка се появяват в интернет доста често: според мнозина Лопес и Афлек са „на напълно различни етапи от живота си“. Очевидно проблемите са стартирали преди няколко месеца, когато Лопес започнала да се подготвя за турнето „This Is Me... The Greatest Hits“, което стартира през юни. Продажбите на билети не били много високи, което наложило отмяна на концерти в някои градове. Дженифър преживяла огромен стрес, който се отразила на вече обтегнатите отношения между съпрузите.

„Джен трудно се справя с общия стрес както в живота, така и в кариерата си. Тя е имала своя дял от възходи и падения и все още се опитва да обмисли това, което се случва. Сега е потънала в работа, която винаги е била отдушник за нея“, твърдят близки до двойката.

Припомняме, че влюбените подновиха романса си две десетилетия след отменянето на годежа си и сключиха брак във Вегас през 2022 г.