Ще идвам три пъти седмично в дома ти. За секс. И нищо повече. Да знам името ти и телефона. Друго не ме интересува. Ще звъня само при нужда. И нищо друго. Няма да чукам на вратата ти обляна в сълзи или защото имам нужда от разговор. При теб ще идвам само за секс. Без чувства. Не искам да слушам как е минал денят ти, какви проблеми си имал в работата или колко съм красива. И няма да питам за бившите, настоящите и бъдещите. И няма да искам да знам нищо за теб. Не питай и ти. Не искаш да чуваш за болката, предателствата и разочарованията ми в любовта. Не искаш да знаеш какво ми причиниха бившите. Най- вече последният. Няма да чуеш нито за сълзите, нито за усмивките, които ми е донесъл. Не искам да знаеш нищо друго за мен освен името и телефона ми. За да звъниш за секс. И нищо повече. Без чувства.

Не искам да знам колко прекрасен човек си и как би могъл да ми свалиш звездите и Луната от небето. Защото не искам да се влюбвам. Нито в теб, нито в никой. Болезнено и безсмислено е. Не искам да се будя с мисълта за някой. Да заспивам с мисълта до някой. Страх ме е да мина през това отново. Повярвай ми ... и ти не искаш да разбираш колко прекрасна съм, защото ще се влюбиш. Може би ще ме обикнеш. И после ще страдаш. Защото аз не бих могла да върна същото. Защото съм развалина. Емоционално нестабилна, страдаща от липса на доверие във всеки, способен да привлече вниманието ми и да завладее душата ми. Извинявай, нямам душа. Той ми я взе. И забрави да я върне. Заедно със сърцето, способността да обичам и мечтите ми. Всичко май ми е взел. И ме е променил. Може би, ако моята среща с теб се беше състояла преди тази с него, щях да искам от теб повече. И ти може би щеше да ми дадеш. А може би и ти като него щеше да вземеш всичко. И да ме оставиш. Без нищо.

Не знам, не мога и да знам какво е можело да стане. Знам сега каква съм и какво искам. И от теб не искам друго освен секс. А ти не задавай въпроси. Дай ми само страст. Любов не предлагай. Отдавна не поглеждам менюта, които сервират обич и разбиране. Отбягвам ги. Изглеждат добре, но вкусът им не е моят. Когато съм пред вратата ти, ела и отвори. Целувай ме и после ме чукай. Всъщност, мога да мина и без целувките. Просто секс. Няма да оставам до сутринта. След секса ще се облека и ще си тръгна. Не питай защо. Отговор няма да получиш освен ако не сметнеш за такъв затварянето на вратата. Давам ти пълното право над тялото си. Изследвай го цялото. Устните, ръцете и всичко останало. Цялото тяло. Без нищо повече.

Няма да дам и няма да искам повече от теб. Само секс. Без чувства.

Източник: Неизвестен