Лек бриз, жарко слънце, мек пясък и лазурно синьо море... Сезонът на приключенията вече е открит!

Може би времето навън не подсказва, че лятото вече е на прага ни, но това в никакъв случай не означава, че мислите ни не ни отнасят все по-често към слънчевия морски бряг. Да, летните преживявания са завладяващи и любими на всички ни. 

Най-хубавото е, че това лято можем да съчетаем полезното с приятното, благодарение на благородната инициатива на Сердика Център

Преди броени дни ви разказахме за кампанията "Ние броим врабчетата", която има за цел да възстанови постоянно намаляващата популация на врабчетата в нашата страна. Всеки, който има желание да се включи, може да посети търговския център на 18 и 19 май от 12 часа, където ще има възможност да направи хранилка за птици. 

От 06.05 до 26.05 в Сердика Център ще откриете 500 птици в полет. Тази инсталация има за цел да ни напомни колко крехки и красиви са пернатите ни приятели, както и да подкрепи каузата за запазването на популацията им. 

И все пак от Сердика Център са помислили и за нашето забавление. Всеки може да вземе участие в играта през месец май, а един от вас ще грабне голямата награда - екскурзия за двама на остров Крит с включени самолетни билети през месец юли от Usit Colours. За да вземете участие, от вас се изисква само да се снимате до инсталацията в Сердика Център, да последвате @serdikacenter в Инстаграм и да качите снимката с таг @serdikacenter.

Морските приключения ни очакват, а благодарение на Сердика Център можем да превърнем мечтите си в реалност. Време е да се поглезим с прекрасна почивка и да си припомним, че птиците са дар, който не бива да губим.