Каза, че ще трае вечно. Каза, че винаги ще ме обичаш. Каза, че независимо от всичко, винаги ще си до мен. Не знам за теб, но мисля, че „без значение от всичко“ означава, че дори в случай, че не се получи, все пак ще ти пука или поне ще поздравиш, когато се срещнем на улицата. Вместо това първо бях отблъсната и след това придърпана обратно. Мислех, че искаш да останем приятели, дори познати. Затова си позволих да бъда обратно в твоя свят, само за да бъда разочарована отново и отново. Продължи да се обаждаш и да търсиш помощ и продължаваш да лъжеш и да даваш празни обещания.

И аз ти прощавах, защото за разлика от теб, имах предвид това, когато казах: "без значение от всичко."

От всички неща, които не знам, има едно, което знам със сигурност, и това е, че ако някой те обича, ти помага да продължиш напред и не те завлича в безкраен кръг от болка. Видях живота си да замръзва, да не се движи напред и тогава знаех, че трябва да те пусна. И когато го направих, когато за първи път се поставих на първо място, бях наречена с имена, казаха ми да забравя, че съществуваш, точно както ти ще забравиш, че съществувам. И това ме нарани дълбоко. Но направих това, което исках така или иначе... Продължих без теб в живота си. И за да бъда честна, радвам се, че приключихме. Научих се да живея живот, от който не си част, научих се да преставам да се обаждам, да преставам да питам за теб, да спра да се нуждая от теб. Научих, че мога да бъда цяла отново, дори и без теб.

И това е най-доброто нещо, което можех да направя някога.

Така че, благодаря! Благодаря ти, че ми позволи да порасна, да се запозная с нови хора, да се влюбя отново. Да разпозная истинската любов, когато я видя и я оценя. Защото ме научи, че тези, за които мислим, че ни обичат най-много, могат да ни наранят най-много. Благодаря, че най-накрая ме пусна, защото едва тогава успях да се влюбя в себе си.

Надявам се обаче да си добре. Надявам се да си намерил някоя, която да се интересува от теб толкова, колкото и аз. Надявам се да си щастлив и се надявам да не съжаляваш.

И ако някога се хванеш, че мислиш за мен, надявам се да се усмихнеш и да се радваш, че сме приключили.