Проблемът с парите вълнува всеки човек. Как ще стоят нещата с финансите тази есен? Трябва ли повече да спестявате или можете да харчите от сърце? Доста неща зависят и от хороскопа – всяка зодия ще има различни финансови възможности. Разберете дали ще спечелите пари, или пък ще се загубите в паричния хороскоп за септември.

Овен

Овни, вие сте склонни към прахосничество и необмислени покупки, обичате спонтанно да придобивате неща, които ви носят радост. Но не трябва да забравяте, че и спестените пари носят удоволствие и перспективи. Трябва да се научите да харчите по-разумно и да свикнете да спестявате. Тази есен ще ви даде възможност да увеличите финансовото си благосъстояние. Ще получите неочаквани парични бонуси, подаръци… Голяма е вероятността да спечелите от лотарията. Посветете втората половина на есента на планиране на личния бюджет, за да поддържате финансово благополучие и стабилност.

Телец

Есента обещава да бъде добър период за вас, Телци, като не се очертават никакви парични сътресения. Септември обаче, не е най-доброто време за големи инвестиции, така че използвайте месеца за спестяване и планиране. Бъдете готови за възникването на непредвидени парични разходи, свързани с помощ за близки.

Близнаци

Ключовата дума за вас, Близнаци, тази есен е стабилност. Планетите ви влияят от две страни, като балансират приходите и разходите. Не нарушавайте съзнателно този баланс, като правите твърде големи покупки. Планирайте списъка си за пазаруване предварително според бюджета си и го преглеждайте редовно, за да избегнете финансови проблеми.

Рак

Във финансово отношение есента ще се окаже доста спокоен период за вас, Раци. Работихте усилено, за да постигнете тази стабилност, но това не означава, че сега можете да се отпуснете. Продължавайте да се развивате, планирайки по-нататъшни стъпки за увеличаване на бюджета. Доверете се на интуицията си, тя ще ви подскаже правилните решения.

Лъв

За вас, Лъвове, тази есен ще бъде време на промяна. Ако напоследък сте изпитвали финансови проблеми, сега ситуацията ще започне да се стабилизира. Очакват ви редовни парични постъпления, които ще подобрят финансовото ви състояние. Отнасяйте се към тях отговорно, не позволявайте необмислени покупки, за да подредите бюджета си.

Дева

През есента усилията ви ще бъдат оценени и ще получите увеличение на заплатата или финансов бонус, мили Деви. Ще можете да печелите добри пари и да направите покупките, за които мечтаете. В средата на есента ще почувствате прилив на енергия, благодарение на който ще разрешите собствените си проблеми и дори ще помогнете на близките си. През ноември, след като приключите важни бизнес дела, най-накрая можете да се отпуснете със семейството си.

Везни

Везни, тази есен ви очакват финансови затруднения. Те ще се дължат на прекратяване на финансирането от вашите бизнес партньори или спонсори. Но не изпадайте в паника – запазете спокойствие, ограничете разходите, планирайте бюджета си по-внимателно и накрая всичко ще се нареди във ваша полза. Вашите разумни действия ще доведат до стабилизиране на финансовото ви състояние още в началото на ноември. Именно тогава се ангажирайте с изпълнението на тези ваши цели, които ще ви донесат паричен успех.

Скорпион

Скорпиони, навлизате в есенния сезон със стабилни финанси. Но за да поддържате благополучието, трябва да се съберете и да започнете да работите усилено. Вслушвайте се в интуицията си и последователно вървете към целите си. Наситете гардероба си ярки дрехи и аксесоари – в червени, оранжеви, коралови цветове. Те ще засилят паричната енергия и ще помогнат за привличането на надеждни финансови партньори.

Стрелец

Тази есен можете да си позволите да пазарувате за забавление. Харченето на пари за удоволствие и релакс ще ви позволи да се заредите отново с положителна енергия и да продължите да творите с удвоена сила. Октомври ще бъде добър период за реализиране на нови проекти, които ще се отразят положително на финансовото ви състояние.

Козирог

Във финансово отношение есента ще бъде спокойна и стабилна за вас. Не се препоръчва да правите големи покупки, но пазаруването за удоволствие няма да навреди много на портфейла ви. Ще бъдете достатъчно енергични, за да реализирате нови проекти, от които ще получите добри печалби. Ноември посветете на семейството си.

Водолей

През есента може да преживеете поредица от финансови провали. За да се измъкнете от тези неудачи, трябва да прегледате своя план за действие и да направите необходимите корекции. Разчитайте на роднините, които ще поемат инициативата и ще помогнат за разрешаването на финансовите ви затруднения. През октомври се препоръчва да обърнете специално внимание на курса на различните валути – имате шанс да спечелите доста добри пари от това.

Риби

Тази есен ще сте фокусирани върху кариерата, ще работите устремно и с голям ентусиазъм. Но, Риби, внимавайте, тъй като сега не е най-доброто време за промени и вземане на прибързани решения. Поискайте съвет от някой, на когото имате доверие. Опитът на другите ще ви помогне не само да не загубите спестяванията си, но и евентуално да ги увеличите.