Представяте ли си да се запознаете с близнаци и да разберете, че те са родени в различни години? Как е възможно това?

Оказва се, че в тази ситуация няма нищо странно и тя е напълно нормална. Случва се на майка, която ражда преждевременно на 31 декември 2017. Близнаците ѝ обаче се раждат с 20 минути разлика, което ги прави последното бебе на 2017 и първото за 2018 на Керн.

Мария Флорес постъпва в родилното вечерта на 31 декември 2017 в очакване на своите близнаци. Първия от тях, Хоакин, се ражда същия ден точно в 23:58, докато сестричката му Айтана се появява на бял свят на 1 януари в 00:16. Така те не само няма да споделят рожден ден, но и рождените им години ще бъдат различни. Това се случва заради преждевременно раждане, почти месец по-рано от планираното.

Мария Флорес и съпругът ѝ имат още 3 деца, което ги прави едно много голямо семейство. Освен всичко това, те ще получат и 3000 долара, дарени им от болницата. Практиката е такава, че последното бебе за годината и първото за новата година получават парични помощи.

И колкото и това да ви се струва изумително, оказва се, че не е чак толкова. В края на 2016 също се раждат близнаци, които няма да делят един рожден ден и година. Марсия и Мили Бигс пък са близначки, родени с различен цвят на кожата. Едната е тъмнокожа и с тъмна коса, а другата със светла коса и очи. Вече нищо не може да ни изненада.