Постигането на амбициите ви е основна грижа през този месец, Близнаци. Уви, то е възпрепятствано от дисонансите, които идват от Риби и Дева. Тези енергии ви карат да се колебаете между доверието и обезсърчението. Те ви карат да поискате повече свобода, а след това да промените решението си. Чувствате се заседнали в живота си, а това не е нещо, което предпочитате! Вземането на радикално решение не е идеалното, въпреки че е изкушаващо. От друга страна, ако изчакате подходящото време да използвате връзките си, ще си спестите време и усилия. Вместо да се блъскате в стената или да се хвърляте с главата напред в непознатото, излезте и се запознайте с хора. Влезте в контакт с приятели, с които не сте говорили скоро. По този начин идеите ви ще станат по-ясни и решението ще се появи в подходящия момент.

През този месец не се съобщава нищо много обнадеждаващо. Рутината ви отегчава повече от всякога. Имате усещането, че всеки ден си прилича. Ако случайно се опитате да постигнете напредък, инициативата ви връща в изходна позиция. Близнаци! Въпреки че това може да не е вашето нещо, отделете време за постигане на целите си. Докато го правите, запазете фокуса си, вместо да се движите напред. Във финансов план парите се изплъзват между пръстите ви. Опитайте се да съставите бюджет за всяка област от живота си и се придържайте към него, освен ако не искате да останете на сухо.

Съвет на месеца: Забравете за известно време за това, което ви притеснява. Звездите в Лъв значително подобряват ежедневието ви. Нещо необикновено може да ви изненада и да промени хода на нещата.