През септември е важно да се съсредоточите върху работата, Близнаци. Началото на есента бележи нов етап в живота, като последиците от предприетите действия ще се усещат дълго време. Всяко решение трябва да бъде внимателно претеглено. Под влиянието на Слънцето в Дева обичайната картина на света се променя, вниманието се насочва към малките неща. С този подход могат да се избегнат много разочарования. Близнаците ще могат да преодолеят комплексите си и да направят крачка към мечтите си. Конфликтните ситуации ще бъдат разрешени по време на жътвеното пълнолуние през септември, когато хората са склонни към диалог. С подкрепата на съюзници Близнаците ще могат да сключат редица изгодни сделки и да получат финансова независимост.

В началото на септември може да възникнат финансови проблеми, които са резултат от неправилна оценка на ситуацията. Вероятно инвестициите са се оказали погрешни или бизнесът е зациклил, във всеки случай ще трябва да пестите. Според хороскопа за Близнаци трудностите ще приключат бързо, просто трябва да изчакате малко. Препоръчително е да не прибягвате до помощта на кредитори. Тъй като Венера в Дева има сдържащ ефект, може да възникне вътрешно напрежение. Свободолюбивите Близнаци не са готови да се примирят с ограниченията, така че раздразнението само ще се натрупва. За да нормализирате състоянието, можете да прибегнете до ароматерапия: Етеричните масла от мента и лавандула успокояват, създавайки усещане за мир.

В средата на месеца ще бъде възможно да завършите проблемни проекти. Объркването с крайните срокове и финансирането най-накрая ще приключи, сякаш самата съдба ще даде зелена светлина на всички инициативи. Общият хороскоп за Близнаци за септември 2023 г. обещава подкрепата на съмишленици. Не се отпускайте обаче с надеждата за помощ, трябва да разчитате на своите знания и умения. Добра помощ в бизнеса ще бъде позицията на Меркурий в Дева, покровителстваща активните и общителни хора. Без съмнение можете да отворите собствен бизнес, да инвестирате пари в ценни книжа, но това едва ли ще ви заинтересува. Но перспективата да печелите пари от недвижими имоти ще ви допадне. Трябва да започнете да си търсите апартамент или къща.