"Грижа ни е един за друг. Грижа ни е и за благоденствието на нашето семейство. И двамата работим за постигането на една и съща цел". Така Анджелина Джоли коментира взаимоотношенията си с Брад Пит в момента.
Актрисата даде дълго интервю за списание "Vanity Fair", цитирано от Нова тв. В него тя говори за връзката си с Брад Пит, за децата и новия си дом, както и много други теми, свързани с личния й живот.

"Когато растях се тревожих много за майка ми. Не искам децата ми да се тревожат за мен. Мисля, че е много важно да плачеш под душа, но не и пред децата си. Те трябва да знаят, че всичко ще бъде наред, дори и когато самият ти не си сигурен, че това ще е така", споделя актрисата.

Тя споделя, че няма интерес да работи над нов филм сега. Джоли получи попечителство на шестте й деца с Брад Пит и очаква окончателното уреждане на развода.

"Искам просто да направя подходяща закуска и да поддържам дома", казва актрисата пред списанието.

Джоли споделя, че по искане на децата е започнала да посещава готварски курсове. "От девет месеца се опитвам да бъда наистина добра просто като домакиня, да почиствам кучешкото ако, да мия чиниите и да чета приказки за лека нощ", казва актрисата и допълва: "Ставам все по-добра и в трите".

След интервюто на Анджелина Джоли за "Vanity Fair", изданието "US Magazine" направи предположение, че раздялата й с Брад Пит може и да не е окончателна. Информацията се позовава на думи на Анджелина в интервю, които гласят "Опитваме се да излекуваме семейството си". Това може да е началото към окончателно събиране на двойката, въпреки раздялата помежду им отпреди година.