Брадли Купър разкрива своята зависимост към наркотиците и алкохола. Известният актьор признава, че е много щастлив, че е успял да се пребори с тези големи и тежки пороци.

„Имах голям късмет. Изтрезнях на 29 и съм трезвен от 19 години. Много съм щастлив“, казва 48-годишният актьор в новия епизод на „Running Wild With Bear Grylls: The Challenge“.

„Не се изгубих в славата. „Определено имах луди години по отношение на наркотиците и алкохола, но това нямаше нищо общо със славата“, споделя Купър.

Брадли признава, че пристрастяването му е помогнало да изиграе толкова добре ролята на Джак в хитовата лента "Роди се звезда".

В интервю миналата година Купър споделя, че разговор с неговия приятел Уил Арнет е бил от решаващо значение за него, за да осъзнае колко голям проблем има със зависимостите и затова е решил да прекрати това лудо пътуване.

По време на парти с приятели, Брадли се подигравал на хумора на приятелите си Уил и Ейми. „Ти беше истински глупак, човече“, казва Арнет на Купър онази вечер.

„Тогава за първи път осъзнах, че имам проблем с наркотиците и алкохола. Уил ми каза това и никога няма да го забравя. Това промени целия ми живот“, признава Купър.

Брадли има една дъщеря от Ирина Шейк.