От двойка до партньори в родителството. Двамата успяха да задържат по-голямата част от връзката си далеч от медийното внимание, защото смятат, че личният им живот си е тяхна работа. Все пак любопитството на феновете надделява и успяваме да надникнем леко в пределите на личното им пространство. Въпреки края на романтичната им връзка, двамата успяват да запазят отношенията чисти и основани на взаимна подкрепа и уважение. Най-големият им мотиватор е дъщеричката им, заради която си струват всички усилия. Двамата искат да направят така, че детето им да расте в хармония и любов.

Спекулира се, че това, което окончателно успява да разклати връзката им, е медийният шум покрай филма „Роди се звезда”. Слуховете не се забавиха, когато публиката забеляза невероятната химия между Лейди Гага и Брадли Купър, макар че двамата нямат романтични взаимоотношения в живота. Явно все пак целият този шум е дошъл малко в повече на Ирина.

Разгледайте тази галерия, за да се запознаете с развитието на техните взаимоотношения, които двамата успяват да поддържат позитивни въпреки всичко.