Известната в социалните мрежи Лони Джейн Антъни предизвика ожесточени спорове с веганската си диета, докато беше бременна с първото си дете. Сега 27-годишната майка отново е бременна и е твърдо решена да продължи с диетата си.

Лони беше критикувана, че постъпва безотговорно и налудничаво, защото по време на бременността си е яла по 20 банана на ден и не смята да променя веганския си начин на живот.

В личния си профил Лони съветва последователите си да мислят за животните и околната среда: „Запитайте се откъде идва храната ви, докато слагате масата, мислете за нуждаещите се, ценете любимите си хора, не яжте кофти храна, яжте здравословно, можете да се поглезите с нещо, но не губете контрол.”

Тя много пъти е споменала, че любимата ѝ напитка е фреш от диня, цвекло и лимонов сок и бъдещата майка не пропуска да се похвали със стегнатия си малък корем, въпреки че вече е в 6-ия месец.

Лони Антъни започва да промотира веганската си диета, след като предишния ѝ живот, изпълнен с купони, алкохол и вредна храна, започва да се отразява застрашително на тялото ѝ. Сега е ожесточен привърженик на здравословния начин на живот.



Въпреки че е изправена пред огромно количество негативни коментари, в които е обявена за безотговорна и нарцистична, тя продължава със заплануваната диета, която се нарича 80/10/10, защото съдържа 80% плодове и зеленчуци, 10% протеини и 10% мазнини. А последователите на Антъни в социалните мрежи растат и в момента достигат почти 400 хил.

Вие какво мислите, че трябва да се яде по време на бременност? Подкрепяте ли Лони Антъни в нейния избор?