Не искам да ме разиграваш с месеци и да ме караш да си мисля, че някой ден ще имаме сериозна връзка, когато знаеш, че не искаш нищо такова.

Не искам да разказвам на приятелките ми истории за теб или да те споменавам пред родителите ми, както и да се отказвам от момчета, които ме харесват, защото си мисля, че и ти си влюбен в мен.

Не искам да изглеждам като глупачка. Не желая да те приемам за Единствения, ако смяташ да ме нараниш.

Ако не искаш да имаме връзка, направи ми услуга и ме отрежи веднага. Покажи ми, че няма как да имаме такива отношения. Признай, че не планираш и не желаеш да ме наричаш твоя приятелка скоро, защото имаш и други момичета, които искат вниманието ти.

Писна ми да съм някъде по средата. Не искам да се чудя какво знача за теб. Отказвам нашите взаимоотношения да са “сложни”. Или ще си моята половинка, или ме пусни да си тръгна. Не искам да губя времето си, защото надеждите ми ще бъдат разбити на малки парченца, заедно със сърцето ми.

Вместо да ми пишеш рядко, обяснявайки, че ти липсвам, бъди честен с мен. Не искам повече смесени сигнали, защото не мога да ги разчитам.

Не искам да мисля, че си луд по мен, когато почти не ти пука.

За да направиш всичко много по-лесно, просто признай дали искаш да си с мен, или не желаеш да си във връзка в момента. Сега. Не чакай да ме целунеш, за да ми го кажеш, или момента, в който ще съм се увлякла повече, отколкото трябва.

Да, да ме пуснеш да си тръгна ще боли и няма да е приятно, но е по-добре да го направиш, отколкото да ме разиграваш с месеци. Спри ме да се влюбя в теб, защото тогава болката ще е още по-голяма. Прояви уважение към мен.

Връзките днес нямаше да са с толкова въпросителни, ако и двамата партньори бяха напълно искрени един с друг. Или бъди с мен, или ме пусни. Искам да знам, а не да живея с прекалено много въпроси, от които един е най-важен!

"Ще ме обичаш или ще станем непознати?"