Сръбската мега-звезда ще изнесе грандиозен концерт в Лондон на 21 октомври

 

Мега-звездата CECA ще зарадва многобройните си фенове и емигранти от Балканите в Англия с грандиозен концерт в Лондон на 21 октомври в култовата вече зала “Troxy”. Билетите за историческото събитие са в продажба от днес в мрежата на Eventim UK, както и на официалния сайт на залата на цени между 30 и 50 британски паунда.

Това ще бъде първият концерт на сръбската мега-звезда в британската столица от десет години насам, а организацията е поверена на българската компания MOKO Solution.

По време на грандиозния концерт на CECA в Лондон на 21 октомври ще прозвучат най-големите й хитове, както и най-харесваните песни от новия й албум “Autogram”, който разби всички рекорди в западната ни съседка и у нас. Така феновете на звездата в Англия ще бъдат едни от първите в света, които ще чуят новите композиции на живо.

11-те нови песни събраха над 100 милиона гледания само за три седмици в сайтовете за видео споделяне – постижение, с което не може да се похвали нито един друг изпълнител. Като най-големи хитове веднага се наложиха едноименната заглавна песен, “Trepni”, “Didule” и “Metar Odavde”.

Концертът на CECA в Лондон е на 21 октомври в зала “Troxy”. Начало 20:00 часа. Билетите за събитието са могат да бъдат закупени от официалния сайт на залата, в мрежата на Eventim в Англия и България, както и online.

Лица под 16-годишна възраст ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител (18+). Лица под 14-годишна възраст могат да закупят билет единствено за седящи места „Circle zone’’ и трябва да бъдат придружавани от пълнолетен. Организатори на събитието са MOKO Solution.