Чакай любовта, която идва изневиделица, но променя живота ти незабавно. Любов, която спира дъха ти само като си помислиш за нея. Любов, която ти дава усещането за дом. Която може да изразява чувствата си. 

Правилният човек няма да бъде онзи, който те кара да се чувстваш несигурна в себе си или в него.

Той ще мисли, че си секси, независимо коя част на деня е. Той ще обича да ти показва обичта и загрижеността си. Няма да те кара да се чудиш дали си единствената. Защото ще бъдеш от момента, в който се запознаете и ще знаеш, че той избира теб. 

Чакай любовта, която те кара да се чувстваш изпълнена с енергия и искаща още.

Онази любов, която ще може да познае настроението ти само с един поглед. Която ще знае кога имаш нужда от прегръдка и кога да останеш сама. Която ще ти даде сила в трудните моменти, а няма да те кара да се чувстваш още по-зле. Която ще остане до теб както в хубавите, така и в нетолкова приятните моменти.

Чакай онази любов, която те окуражава да следваш мечтите си. Която винаги ти напомня на какво си способна, когато се съмняваш в собствената си сила. Онази любов, която вярва в теб повече, отколкото ти самата вярваш в себе си.
Той ще бъде най-големият ти фен, дори когато не вярваш, че го заслужаваш. Той никога няма да се усъмни в теб.

Чакай онази любов, която ще ти напомня всеки ден колко невероятна си. Любов, която напълно осъзнава какво има пред себе си.

Чакай онази любов, която те иска цялата, с добрите и лошите ти страни. Която избира теб. Всеки път!

Чакай любовта, която е способна да те успокои, когато излезеш извън контрол. Която не се бои от емоциите ти. Която вижда красотата ти дори в дните, в които ти самата не я виждаш.

Открий човека, с когото искаш да преминеш през живота. Онзи, без когото не искаш да живееш. Който те целува, просто така. Който държи ръката ти, за да покаже на света, че си негова. Който ти пише, за да провери дали си се прибрала жива и здрава. Който знае как да те накара да се почувстваш по-добре, когато си имала лош ден.

Намери онази любов, която те вади от зоната ти на комфорт. Която те прави по-страстна. От която не можеш и не искаш да свалиш ръцете си. Намери онзи, който смята, че тялото ти е също толкова красиво, колкото и умът.

И каквото и да правиш, чакай онази любов, която си струва!