X

Часът на раждането разкрива много за характера ти

от в 10:00 на 23.10.2016 в Хороскоп | Любопитно


Часът на раждането разкрива много за характера ти

Часът на раждането разкрива много за характера ти

Знаеш ли, че часът на раждането ти влияе на характера ти? Някои вярват, че този момент определя съдбата, уменията и личността ни. Провери дали това е истина с нашата статия. Ако не знаеш кога си родена, време е да се обадиш на майка си!

Ако си родена между полунощ и 2:00 ч.

Чувстваш се по-спокойно в добре познати ситуации. Винаги търсиш стабилност и сигурност, затова някои те смятат за резервирана и студена. Всъщност те грешат, защото ти си личност, която иска да научи и насърчи околните да живеят етично и позитивно. Семейството ти винаги е на първо място.

Ако си родена между 2:00 и 4:00 ч.

Ти си любопитна, вечно търсеща нови предизвикателства. Славиш се с пъргав ум и харизма. Вярна приятелка си. Обичаш да четеш, да пишеш и да пътуваш, предпочиташ по-нежните и красиви спортове.

Ако си родена между 4:00 и 6:00 ч.

Трябва да се научиш как да отстояваш себе си. Загрижена си за околната страна и бъдещето на нашата планета. Обичаш да помагаш на хората около себе си. Безнадеждна романтичка си, но понякога във връзките си се държиш като голям инат.

Ако си родена между 6:00 и 8:00 ч.

Ти си създадена да бъдеш творец и ще се чувстваш най-добре в креативна работна сфера. За теб е важно да се чувстваш оценена и имаш високи изисквания към себе си. Имаш постоянна нужда от одобрение. Ти си родена да бъдеш лидер, но понякога можеш да прекалиш с манията ти за контрол.

Ако си родена между 8:00 и 10:00 ч.

Много си чувствителна. Обичаш спокойните дейности като медитацията, защото те карат да се чувстваш преродена и в мир със себе си. Нямаш против да прекарваш много време сама, защото не търсиш световна слава, нямаш амбиции за величие. Предпочиташ да служиш на другите и да носиш мир и хармония на околните.

Ако си родена между 10:00 и 12:00 ч.

Ти си много социална личност, но за приятели търсиш хора, които споделят интересите ти. Добър отборен играч си и умееш да сплотяваш околните. Винаги търсиш нови приятели и нови преживявания.

Ако си родена между 12:00 и 14:00 ч.

Ти си амбициозна и отговорна личност, която може да се справи с всяка задача. Искаш да ти се възхищават, но трябва да внимаваш, защото професионалната ти амбиция може да съсипе личния ти живот.

Ако си родена между 14:00 и 16:00 ч.

Ти си много активна личност, която обича приключенията. Ненавиждаш рутината и сигурността, затова постоянно търсиш нещо ново. Искаш да разшириш хоризонтите си и непрекъснато търсиш отговори на най-сложните философски въпроси.

Ако си родена между 16:00 и 18:00 ч.

Ти си позитивна и енергична личност, която иска да разгадае житейските мистерии. Често се страхуваш да отвориш душата си пред някого и да споделиш чувствата си. Нищо не приемаш за даденост, особено доверието и любовта.

Ако си родена между 18:00 и 20:00 ч.

Ти притежаваш много специална дарба – умееш да разгадаваш чувствата и нуждите на околните, защото лесно се поставяш на тяхно място. Избягваш конфронтациите и не съдиш никого, ти приемаш живота такъв, какъвто е.

Ако си родена между 20:00 и 22:00 ч.

Ти си невероятната актриса в поддържаща роля, която ти подхожда напълно, защото не искаш да бъдеш в главната роля, за теб е достатъчно да помагаш на другите. Ти си перфекционистка и не обичаш да правиш грешки, затова се радваш, когато другите оценяват работата ти.

Ако си родена между 22:00 и полунощ

Много добре познаваш себе си и знаеш какво искаш от живота. Ти сияеш от радост и жизненост. Притежаваш креативност и се стремиш към внимание и слава. За да постигнеш целите си, ти винаги даваш всичко от себе си.Теми   личностен тест | характер

Още по темата

Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.