Едно от най-големите събития в света на пазаруването наближава, а ние нямаме търпение!

Тази година официалният Черен петък е на 27 ноември, но феновете на шопинга в България могат да се насладят на големи намаления, отстъпки и промоции през целия месец. Не забравяйте да проверите кога и какви са отстъпките в любимия ви магазин тук!

Черен петък 2020 и пандемията

Пандемията промени напълно ежедневието ни и начина, по който пазаруваме. Дори любителите на разходките по магазините в търговските центрове и моловете започнаха да пазаруват онлайн. Те се убедиха в удобството му. А какво е то? Поръчката ни идва до вратата и имаме цели 14 дни да я върнем. Разбира се, има и стоки, които не можем. Най-хубавото е, че можем да разглеждаме магазините с часове от някое приятно място и да сравняваме продуктите им само с един клик.

Какво можем да очакваме за Черен петък 2020

Черен петък 2020 ще е най-вълнуващият “петък”. Много от търговците, които досега не са залагали на онлайн пазаруването, ще участват със своите специални оферти. Така ще открием не само подходяща за нас цена, но и любимите ни брандове. 

След уикенда на Черен петък 2020, започват и помоциите на Кибер понеделник. Изборът няма да е толкова богат, но не подценявайте този ден. Предложенията наистина ще си заслужават!

Как да получите цялата тази информация и да пазарувате лесно и бързо?

Трябва само да отворите новия онлайн “каталог” на VsichkiOferti.bg.

Всеки ноември от 2015 г. насам сайтът VsichkiOferti.bg събира на едно място топ брандове и онлайн магазини, като предлага на потребителите специалните им промоции. На него ще намерите информация за всеки магазин, всяка промоция и нейната продължителност. Удобно е, нали?

Страницата за Черен петък 2020 във VsichkiOferti.bg се обновява с нови промоции всеки ден от началото на месеца. Магазините за Черен петък 2020 можете да видите тук!

Не забравяйте, че през останалата част на годината можете да видите и другите промоции на любимите магазини на VsichkiPromocii.bg