Краят на ноември е близо и всички сме наясно какво предстои - Черен петък 2022! Най-чаканото време от годината и най-голямото шопинг събитие, което е в разгара си. Офертите и Black Friday са буквално навсякъде, и признаваме си, с всяка следваща година ни е все по-трудно, почти невъзможно да се ориентираме кога, къде и каква промоция има. Всички големи промоции, намаления и отстъпки са тук и никой не иска да ги изпусне!

Всяка година по това време имаме шанс да купим онова, за което цяла година сме мечтали, а каква по-добра оферта, ако не да го вземем в пъти по-изгодна за нас цена. От уреди за дома, дрехи, обувки, детски играчки до козметика, Black Friday ще ни предложи всичко, което търсим и то на добри цени. 

Черен петък 2022

През последните години всички успяхме да се убедим в предимствата на онлайн пазаруването. И тази година много от нас отново ще изберат да пазаруват онлайн вместо в мола. Но знаете ли как да организирате времето си, за да бъде ползотворен денят на големите отстъпки? А кои магазини ще участват в Черен Петък 2022? Разбира се, както и да решите да пазарувате, няма смисъл да губите време в магазини, от които нямате нужда от нищо. Ние ще ви помогнем да спестите време, нерви и да превърнем изживяването в приятно.

Участниците може да видите тук.

Не забравяйте да проверявате редовно - участниците с промоции се увеличават!

Предлагаме ви 3 трика, с които ще се насладите на Black Friday:

1. Предварителна подготовка

Направете списък на стоките и услугите, от които имате нужда. По този начин ще имате ясни цели и ще знаете и магазините, които трябва да посетите. А защо не напазарувате за Коледа и не избегнете големите опашки по празниците? Списъкът ще ви помогне наистина много.

2. Онлайн пазаруване

Вече го казахме - това е най-удобният начин за пазаруване, а сега можете да откриете още повече магазини и стоките им онлайн за Черен Петък. Няма нищо по-хубаво от това да седнете с лаптопа на дивана и докато пиете кафето си, да напазарувате необходимото. Онлайн шопингът е и за всеки, който не обича да обикаля търговските центрове или в днешната ситуация, не може. Следвайте страниците на любимите магазини, за да сте подготвени от по-рано.

3. Сравнете цените

Така ще знаете откъде е най-добре да пазарувате. Ще откриете страхотни намаления само за вас. На сайта на VsichkiOferti.bg ще имате тази възможност и то само с няколко натискания на мишката. Сигурни сме, че ще спестите достатъчно пари за онази хубава чанта, която обожавате. Успех!

Но освен радостта от добрите намаления, с Black Friday идват и чуденето и обикалянето на магазини до полуда. Ако не знаем как да процедираме по време на намаленията, можем да изгубим ценно време и много нерви и да не успеем да се възползваме от празника.