Ниски температури, тъмни облаци и мъгли - типичното ноемврийско време вече е тук и ни напомня, че предстои нов сезон. Но през последните няколко години свързваме предпоследния месец от годината най-вече с шопинг приключенията и големите намаления, които ни очакват по магазините. 

Ако и вие очаквате с нетърпение модните предложения за този Черен петък, то тогава днес ще откриете какви изкушения ни очакват.

Всяка представителка на нежния пол държи на външния си вид. Разбира се, тук не визираме само правилния избор на дрехи, но най-вече на обувки, които се превръщат в запомнящ се акцент към всеки тоалет. Изборът на обувки в днешно време всъщност е много лесен и не изисква никаква загуба на време. 

Време е да се поглезим

Онлайн магазинът за обувки Galdini и тази година е подготвил куп прекрасни изненади по случай големите намаления за Черен петък. Високото качество и големият избор от модели превръщат намирането на нови обувки в изключително приятно занимание. 

Черен петък в Galdini започва на 19.11 и ще продължи до 28.11. Ще имаме достатъчно време, за да изберем точния модел, който ни е необходим за сезона.

А какво точно ни очаква?

Големите намаления започнаха

Този Черен петък ще можем да се възползваме от наистина огромни отстъпки на новата колекция Есен-Зима. Точно сега е моментът да се сдобием с комфортен чифт боти, които ще бъдат наши верни спътници през целия есенен и зимен сезон. 

Тази година на мода са обемните и груби подметки, което означава само едно - комфортът през целия ден ни е гарантиран. Независимо дали ще изберете кожа или велур, най-важното правило, което никога не бива да забравяте е, че те трябва да бъдат естествени. Само тогава можете да бъдете сигурни, че краката ви ще бъдат на топло и сухо през най-студения период от годината. 

В Galdini ни очакват модели боти, които отлично се съчетават както със строгата офис визия, така и с класически дънки. Не се притеснявайте да експериментирате, тъй като съчетанието на грубите боти с рокли с фина материя този сезон е напълно позволено. 

Класически обувки в нов прочит

Няма никакво съмнение, че ежедневните боти са любими на всяка дама, но все пак те не могат да заменят елегантните модели на ток. Тази година удобството отново е поставено на първо място и токчетата са дебели и много удобни. Съветваме ви да изберете ток с височина между 5 и 8 сантиметра - именно това е височината, на която стъпалата ви ще се чувстват най-комфортно.

Излишно е да споменаваме, че ботите на ток се съчетават с всеки тоалет, независимо дали сте привърженици на ежедневния стил, или пък предпочитате да показвате женствеността си с красиви рокли и поли. 

А за дамите, които обожават тънките токчета и не ги свалят, независимо какъв е сезонът, Galdini са подготвили специални изненади. 

Дамските обувки на тънък ток са безспорно изкушение за господата и придават на фигурата особено очарование. Този Черен петък ще можем да се възползваме и от голямо намаление на дамски обувки, за да сме сигурни, че в гардероба ни винаги има подходящ избор за специални поводи. 

Големите намаления те очакват

И тази година магазин за обувки Galdini ще зарадва всички почитателки на високото качество с огромни намаления за Черен петък. В рамките на 10 дни - от 19.11 до 28.11 ще имаме възможност да се обзаведем с нов чифт от любимите ни обувки и да започнем зимния сезон подобаващо.