Ако сте от жените, които имат собствен стил и не се притесняват да го демонстрират пред хората, то есен 2013 е вашият сезон. Различни цветове, форми, стилове, елементи – обувки с характер, които определено ще са истинска атракция. На дневен ред идват високите модели с език, обувките от екзотични материали и тези с косместа кожа, модели в мъжки стил, обувки тип чорап и тези тип лодка.

 

Актуални отново са платформите, както нежните, така и по-агресивните. Високи токчета, преминаващи в клин ще бъдат голям хит. Успокоение за дамите, чиито крака не са свикнали с големите сантиметри, са моделите с нисък и среден ток, както и по-стабилни токчета, тип квадрат.

Както вече споменахме, този сезон ще се хвали с необикновените и различни обувки – вериги, нарязвания, всякакви елементи и детайли, с които токовете ви изглеждат уникално. Те се изработват от специално подбрани материали, като различни животински кожи, трикотаж, еластични и прозрачни материали, пера, велур, набук, космести детайли и т.н.

 

 

По отношение на цветовете, изборът отново е много богат – включващ както обикновената, така и по-екзотичната гама. Дамите могат да избират от цвят каки, бордо, сиво, жълто, червено, класическото бяло, горчица, синьо и разни негови нюанси. Модерните ще бъдат контрастните багри, тип цветни блокове и моделите с металически блясък. Естествено, няма да пропуснем и животинските елементи, флоралните принтове и графичният стил, които придават впечатляващ вид на една обувка.