Да си верен на жената до себе си... е повече от това да не ѝ изневеряваш.

Да си ѝ верен... е нещо повече от това да имаш очи само за нея. И да не се обадиш на момичето, което ти мушна тайно номера си в ръката си.

Да си ѝ верен... е нещо повече от това да не търсиш други връзки и дори да не мислиш за тях.

Да си ѝ верен... значи да изтриеш телефонните номера на бившите си от телефона си. Защото твоят телефон е за приятелите ти, колегите ти, семейството ти и за нея - момичето ти!

Да си ѝ верен... значи да не си мислиш, че някъде другаде с някоя друга би имал повече. Защото си благодарен и оценяваш това, което имаш. Оценяваш жената, която имаш. 

Да си ѝ верен... значи да я обичаш. Дори когато се карате. Дори когато те дразни. Дори когато не я разбираш.

Да си ѝ верен значи... да не ѝ даваш поводи да се съмнява във верността ти. Значи да използваш всяка възможност, всеки ден, за да ѝ показваш какво значи за теб, какво значи връзката ви за теб. Значи да я караш да се чувства обичана - с действията и с думите си.

Да си ѝ верен... значи да не флиртуваш с други жени, колкото и невинно да изглежда това. Защото искаш да пазиш сърцето и чувствата на своята. 

Да си ѝ верен... значи да показваш ясно и на всички, че си зает. И че не се интересуваш от нови "възможности". Че не търсиш "разнообразие".

Да си ѝ верен... значи да се съобразяваш с жената до себе си. Да ѝ споделяш плановете си. Да търсиш мнението ѝ.

Да си ѝ верен... значи да правиш планове с нея. Да градиш бъдеще с нея. 

Да си ѝ верен... значи да бъдеш до нея дори когато е трудно. 

Да си ѝ верен... значи да се грижиш за нея така, както се грижиш за себе си. Да я уважаваш, както уважаваш себе си.

Но преди всичко да си ѝ верен... значи да си откровен! Да си искрен. Да си истински. И да я насърчаваш да бъде себе си. Защото такава, каквато е, е точно такава, каквато я искаш. И каквато я обичаш...

Вдъхновено от мрежата... и живота