Преди три месеца сякаш светът се сгромоляса пред очите на Боян, когато разбира тежката присъда – рак на жлъчните пътища.

Боян е на 34 години и е баща на 2-годишно момченце. Болестта се оказа в изключително напреднал стадий и всяка минута е от значение. В момента той е в болница в София за първи интервенции.

За съжаление, възможностите за неговото лечение са ограничени. Туморът е на труднодостъпно място и лекарите ги насочват да потърсят варианти в болници във Франция и Германия.

Необходимата сума за подобен тип лечение в чужбина е непосилна за семейството, особено за толкова кратко време, но нямат друг избор!.  Всеки момент очакват точна оферта за лечение и трябва да имат готовност да заминат веднага!

Болестта се развива с толкова бързи темпове, че не остава нищо друго, освен заедно да покажем, че можем не само да я изпреварим, но и победим, защото надежда има.

Затова се обръщаме към вас с молба за спешно набиране на средства, за да стартира животоспасяващото лечение на Боян.

Нека му дадем шанс за глътка въздух и право на живот – това ще бъде неговият най-ценен подарък.

Благодарение на вашата подкрепа, той ще може да вижда пред себе си усмивката на своето детенце и ще има възможността да го отгледа.

Доброто е заразно – моля подайте му ръка, защото заедно можем повече!

Кампанията за дарения можете да откриете ТУК