Някои я обичат, някои не, но това е без значение, защото Deborah De Luca е абсолютен техно феномен и е в разгара на силите си. Тя е сред най-търсените артисти и това е съвсем естествено развитие на кариерата ѝ. Била е сервитьорка, барманка и танцьорка, винаги в центъра на нощния живот. Има образование за дизайнер и много музика в сърцето. Мотото, което следва, е:

„Не трябва да позволяваш на никой да ти казва какъв можеш и не можеш да бъдеш!“.

Слушайки единствено собствените си инстинкти и изминавайки дълъг път, изпълнен с жертви, Дебора постепенно се превръща в сензация. Като момиче, родено през 1980 г. в предградията на Неапол, твърди, че нейната история трябва да служи за пример на всички, които мислят, че нямат шанс да успеят. След 10 години непрекъсната и усърдна работа тя постига безспорен успех! Днес красивата италианка може да се похвали със значителния брой от 1.5 милиона последователи във Facebook – нещо, което не е толкова често явление при техно артистите. Жената, която често е наричана “италианската Nina Kraviz” има и свой собствен лейбъл, армия от фенове, две кучета и участия по целия свят.

Много хора обясняват успеха ѝ с това, че е красива и женствена. Тя не обича да я наричат секси. Смята, че това е сексистки термин.

„Ако не можех да смесвам две парчета, нямаше да бъда канена в клубове в целия свят“, казва тя на онези, които я обвиняват, че е пробила благодарение на външния си вид. „Да бъда жена e малко като наказание за мен. Ако си красива, значи не си добра в това което правиш, поне така мислят хората“, допълва Дебора.ю

Няма съмнение, че добрият външен вид може да отвори много врати. Въпреки това, според Debora De Luca, никой не мисли, че можеш да бъдеш красива и в същото време добра в работата си. Съответно трябва да внимаваш, защото светът, в който живеем ясно заявява, че двете неща са несъвместими. Тогава предимството, което си имал в началото, се превръща в недостатък.

Едно е сигурно – на музикалната сцена, която често вижда мъже зад пулта на фона на много малко жени, Дебора успява да се открои и да бъде една от най-интересните фигури в света на техното. Нейната музика бързо се превърна във висококачествена марка и неслучайно получава позитивни коментари от артисти като Magda, Dj Ralf, Someone Else и Layo & Buswaka.

Амбициозната италианка с твърд характер ще може да видим този петък (8 март) в Room 1 на YALTA CLUB заедно с легендарния Matador.