Още един български шоумен изглежда ще се откаже от ергенския живот. Део реши да предложи брак на новото си гадже, с което са заедно от цял... един месец. Мариана Станчева, която си е цяло екзотично чудо, успя да плени сърцето на Део – нещо, което явно не постигнаха нито Лора Караджова, нито танцьорката Елена, нито балерината Петя.

Дали вдъхновен от сватбата на Яна и Петко, или просто защото е усетил, че моментът е настъпил, Део направи важната крачка в живота си. Все пак и 38-те годинки не са малко. Нигерийската принцеса явно има голямо влияние върху водещия щом успя да го откаже от охолния безгрижен живот.

Точната дата на сватбата все още не е ясна. Знае се само, че щастливото събитие ще бъде някъде из Европа. Влюбената двойка се запознава през септември във Варна, където Део има участие. След 2 седмици Мариана отива в София, където и предстоят снимки в клипа на Лео и Део към песента им „Дай газ”. Това явно е и решаващият момент, благодарение на който двамата вземат решение за съвместно съжителство. Дали ще бъдем свидетели на сватбата им не се знае, стискаме палци, защото си е доста раничко за подобна стъпка. Все пак, ако любовта е голяма и е пламнала толкова бързо, защо не?