Хороскопът за Дева за август 2023 г. обещава късмет в бизнеса. Последният летен месец ще се окаже спокоен: Всичко ще се развива изненадващо лесно и бързо. Вероятни са интересни предложения, обещаващи кариерно израстване и увеличение на заплатата. Под влиянието на Слънцето в Лъв може да настъпи преоценка на ценностите. Личните интереси излизат на преден план, преживяванията на другите хора изглеждат незначителни. Девата се стреми да успее на всяка цена, откъдето идва и напрежението в отношенията с колегите. По време на пълнолунието през август може да сключвате сделки и да правите инвестиции, те ще ви донесат добри доходи. Освен това са вероятни постъпления от допълнителни източници. Няма да ви се налага да пестите и да пресмятате парите си, Деви.

Събитията от началото на август ще окажат положително въздействие върху личния живот. Вероятно ще се наложи да решавате неотложни проблеми, да се занимавате със здравето на децата, което ще доведе до сплотяване на семейството. Звездите ви съветват при първа възможност да организирате домашна почивка. След всички трудности трябва да зарадвате близките си с малки удобства: вкусна трапеза, искрено общуване. За практичната Дева функционалността е на първо място, а всичко останало е остатъчно. Венера в Лъв обаче може да преобърне живота с главата надолу, приоритетите ще се променят драстично. Може би искате да се наслаждавате на лукса и да промените външния си вид. Ако нямате средства за осъществяване на всичките ви планове, започнете с обновяването на гардероба си.

Съвет на месеца: Радвайте се на живота, Деви. През този месец може да си позволите да отпуснете перфекционизма си и да се отдадете на удоволствия.