Днес се случват две противоречиви гледни точки, които могат да зарадват някои и да объркат или заблудят други. От една страна оптимизмът и ентусиазмът ще ни завладеят, а очакванията ни ще се увеличат.

Няма да липсват и положителни новини и евентуално срещи с хора от близкото ни минало, които ще ни върнат перспективите за сътрудничество или възможностите да се съберем със стара любов. Ще се появят обаче и явления като лекомислие, незрялост, безотговорност и склонност към злоупотреби, мързел и напразни обещания.

От друга страна, ще бъдат поставени на изпитание нашите нерви и издръжливост поради капани, лъжи, измами, илюзии и разочарования. Сякаш всичко това не е достатъчно, а трябва да внимаваме и с вещите си, поради кражба, загуба или безпаричие. Трябва да се пазим и от измами, особено при покупките, тъй като може да платим цяло състояние за продукти, които може да се окажат счупени или развалени.

Ето и най-засегнатите зодии днес:

Телци, Лъвове, Скорпиони и Водолеи, днес вероятно ще прекрачите границата на брояча или поне ще се доближите до превишаване на лимита си. Но имайте предвид, че повече не винаги е добре и количеството не върви ръка за ръка с качеството. Контролирайте... апетита си!

Овни, Везни, Раци и Козирози, вие имате неограничено желание за любов и пари, забавление и възможности. Ако правите правилните разграничения и не се увличате от големия си апетит, ще бъдете най-облагодетелствани през този ден.