31 август е специален ден. Какви астрологични събития ще променят живота ни?

Магията вече витае във въздуха, тъй като съвсем скоро, на 31 август, небето ще бъде озарено от второто пълнолуние за този месец. Второ пълнолуние за един месец е рядко явление, а през август, има и суперлуна, тоест ще бъде по-голямо и по-ярко от обикновено. Стискаме палци за чисто небе, за да можем да се насладим на красива лунна гледка и да изпълним миниритуал на пълнолуние.

Астрологично това пълнолуние попада в Риби, мистичен воден знак, свързан с надежди, мечти, изцеление и подсъзнание. Всички знаем, че пълнолунието може да бъде стресиращо (често това е време, когато целите се постигат или проблемите се решават), но също така е идеалното време да се откажете от всичко, което ви пречи да живеете най-добрия си живот. А суперлуната в Риби - знак, който олицетворява интуиция, духовност и щастлив финал (този, който се превръща в невероятно ново начало), може да бъде този магически „удар“.

Опитайте да запишете на лист хартия какво (или кого) искате да пуснете и го изгорете в нощта на пълнолунието. Спете добре, знаейки, че сте една стъпка по-близо до края на връзката, до това да започнете отначало и да станете най-добрата версия на себе си. По принцип това пълнолуние носи лечебни вибрации, но всеки знак ще го изживее по свой начин, в зависимост от това кой астрологичен дом е осветен от Луната.

И така, какво ще ви даде това астрологично събитие? Разберете още сега в галерията: