Тя е най-вярната жена в зодиака. Когато обича, обича завинаги. Тя е стабилна, грижовна, съблазнителна, способна, отговорна, силна, търпелива, емоционална...

Това е жената Телец!

Въпреки че има мек характер, тя не е човек, когото можете да манипулирате, а ако искате да правите това, ще усетите силата на нейния характер.

Жената Телец не поема много рискове, тя не иска резки промени, а собствена стабилност, към която ще се стреми. Но ако животът й поднесе предизвикателства, тя ще се поучи от тях и няма да повтори грешката си два пъти. Жената Тележ е много лоялна, страстна и отдадена във връзка. Тя няма да минава от връзка във връзка, защото първо трябва да опознае добре партньора си и да е сигурна, че той е правилният. Когато ти даде сърцето си тя ти го дава, за да го пазиш завинаги. 

Тя ще има нужда да я съблазнявате, да я ухажвате, да се грижите за нея и всичко това ще ви се върне многократно. Във връзката тя дава повече, отколкото трябва, стига да чувства любов и лоялност от партньора си. Тя е привързана, страстна и страхотна в леглото - щом те пусне вътре. 

Най-добрите партньори за нея са: Рак, Козирог, Риби и Дева. 

Ако ви е приятелка, важи същото - тя е нежна и предана. Вероятно ще останете с нея за цял живот, защото лоялността й няма граници, но очаква и вие да сте такива. Външния й вид е чувствен, обича да го подчертава с детайли като бижута, шал... Дори в напреднала възраст изглежда свежа и здрава.

Ако я допуснете в живота си по правилния начин - ще получите приятел, съпруга и любовница за много години.