Хороскопът ви за септември 2023 г. вещае вълна от емоции, Лъвове. С настъпването на есента активността на любовния фронт рязко се увеличава. В семейството са възможни кавги на основата на ревност, но това е само доказателство за неугасващата страст в една връзка. Позицията на Слънцето в знака Дева засилва желанието за материални блага: Лъвът става изненадващо пестелив. Благодарение на съзнателния подход към парите ще бъде възможно да се намалят разходите и в резултат на това да се подобри финансовото положение. По време на жътвеното пълнолуние през септември, когато емоциите са разгорещени до краен предел, е трудно да се запази обективността. В трудни ситуации Лъвът трябва да запази спокойствие: Предпазливостта при вземането на решения ще помогне да се избегнат фатални грешки.

През първите дни на септември паричните потоци ще бъдат стабилни, което не отменя необходимостта от планиране. Необходимо е да се анализират съществуващите активи и да се определят начините за тяхното увеличаване. Според хороскопа на Лъва инвестициите в акции и недвижими имоти ще донесат добра възвръщаемост. Не трябва обаче да действате сляпо, препоръчително е да потърсите съвет от специалист. Тъй като Венера в Дева означава пестеливост, дори малките покупки ще бъдат успешни. Склонен към разточителство, Лъвът ще се окаже силен ръководител на бизнес: Нито една стотинка няма да бъде пропиляна. В умели ръце безнадеждно остарелите вещи могат да намерят нов живот. Време е да почистите къщата, да направите ремонт с минимални средства.

В средата на месеца предстоят повишени натоварвания, трябва да се постараете да ги разпределите правилно. Енергията ще бъде толкова силна, че конкурентите няма да посмеят да се включат в битката. Според общия хороскоп на Лъва през септември 2023 г. е необходимо да се поддържа нервната система. Поради претоварване може да се появят психосоматични проблеми, трябва да пиете успокояващи чайове. Тъй като Меркурий в Дева дава способността да мислите практично и рационално, ще отворите очите си за много неща. Желанието за изява ще отстъпи място на ефективността, когато всяко действие е полезно. Благодарение на повишеното внимание към детайлите и числата ще бъде възможно да разрешите спорен въпрос във ваша полза. Това е добър момент да се свържете с властите.