Енергията, която излъчват планетите днес предизвиква силен емоционален заряд, но и много импулси. Достатъчни са възходите и спадовете в настроението ни, тъй като се изкачваме много, когато нищо и никой не ни пречи да правим това, което искаме, но раздразнението и неудовлетворението ни обземат, когато се сблъскваме с пречки, забавяния или реакции. Каквото и да чувстваме, не можем да го задържим в себе си, а го изразяваме с характерна лекота и това, от една страна, е освобождаващо, но от друга, става причина за спорове.

Раци, очаква ви удоволствие, стига да не позволите на настроението или несигурността ви да вземат връх. Използвайте повече интуицията си и правете своите ходове.

Козирози, Овни и Везни, границите на търпението ви са малки, разстройвате се при най-малкия повод, като по този начин създавате огнища на напрежение във връзката си, у дома или на работа. За щастие, всичко това е временно.

Близнаци, Деви, Стрелци и Риби, обуздайте импулсите си - финансови и сексуални! Не се излагайте без основателна причина!