Луната днес не ни оставя много място за почивка, тъй като иска от нас да бъдем сериозни, последователни и отговорни, особено по отношение на професионални или практически въпроси, които или трябва да бъдат решени, или ще възникнат днес. Въпреки че ще бъдем потиснати, може да се наложи да отложим някои свои желания, за да свършим всичко, което сме предприели и най-вече правилно, но резултатът ще ни оправдае. Със сигурност нещата, които преобладават, са "задължителни" и това понякога може да развали настроението ни, но по-късно ще имаме по-малко стрес.

Кои знаци са засегнати днес?

Козирози това е вашият ден. Вярвайте в себе си и в способностите си, оставете настрана несигурността и опасенията и ще успеете в личен или професионален план.

Овни, Раци и Везни, имате много работа и задължения за уреждане и няма да имате никакво свободно време. Дори да ви се струва, че не можете да издържите повече, не се отказвайте, защото всичко ще се върне при вас по-късно.

Деви, Близнаци и Стрелци, вие не сте спокойни и безгрижни и това се отнася първо за финансите ви, а след това и за любовните ви дела. Разбрали сте, че след всяко ваше грешно действие този, който плаща за него, сте вие, затова продължавайте да спазвате мярката и няма да загубите.